Topp fem sköna uteserveringar att hänga på i sommar

Av den 18 juni, 2017

Sommaren är här och där med uteserveringssäsongen, Örebroguidens redaktion beslutade sig för att ranka våra fem favorituteserveringar.

1. Frimis Trädgård
Förutom ett fantastiskt läge så har man här skapat tre riktigt trevlig miljö där man kan äta en bit mat, dricka en öl eller varför inte ta en glass och bara hänga på stranden. Man har dessutom mycket gott om sittplatser.

2. Stora Örebro
Det må vara så att man fått nej på sin taklösning, men personligen tycker jag att Stora Örebro har skapat den mysigaste uteserveringen på Stortorget och detta kombinerat med bra drinkar och inte att förglömma Mojito Monday gör detta till en uteservering man vill hänga på.

3. Boule Bar
Här är tempot lite lägre och man förflyttas till en sydfransk park där inget kan eller får störa boulespelet, där man kan sitta med ett glas pastis vare sig man spelar eller bara tycker att det är skönt att titta på.

4. Stallbacken
På Stallbacken finns det mycket att välja på, här har Makeriet, Kungsgatan 1, Hälls konditori och Amano slagit upp sina uteserveringar i en mysig miljö. Det bjuds även på livemusik måndag till torsdag 17-22.

5. Sorella
Med en snygg inredning bra mat och ett riktigt bra tak som kan dras för på regniga dagar så är Sorella ett bra häng på nedre delen av Stortorget, det blir dock snabbt fullt och man behöver oftast vara tidigt ute för att få en sittplats.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login