Örebroguiden tar tempen på nya Stora Örebro

Av den 14 december, 2016

För två veckor sedan tog de nya ägarna över Stora Örebro, nu när man börjar hitta i skåp och lådor så passade Örebroguiden på att få en pratstund med restaurangchef Caroline Orrvik.

Caroline har tidigare vart med och drivit Örebro Ölcafé.

Det har gått två veckor sedan ni tog över Stora Örebro, hur känns det?
– Det är hur kul som helst, Vi känner oss förväntningsfulla och hittills har det varit bra snurr, säger Caroline. – Än så länge handlar det mycket om att komma in i och lära sig lokalerna, det är ju fortfarande mycket Robban och David i hur allt är upplagt och det blir lite som att gå i någon annans skor, men det har varit roligt.

Hur ser upplägget för er ut nu?
– Det blir fortsatt fokus på bra drinkar och cocktails, men vi kommer även att lyfta fram maten mer som är och har varit riktigt bra men hamnat lite i skymundan. Vi kommer även att få ett större öl utbud allteftersom, öl har blivit lite av min grej sedan tiden på Ölcafét samt att det är något som växer och kunderna vill ha, sen fortsätter så klart även med Dj på fredagar och lördagar med samma typ av musik.

Vad har ni för framtidsplaner?
– Tanken är att till sommaren när uteserveringen kommit på plats så kommer vi bygga/smycka om lokalerna. Mycket kommer vi att fortsätta med, som stor fokus på drinkar och cocktails, DJ:s med mera, men framför allt satsar vi på bra service.

Vad har ni för koncept runt ombyggnaden?
– Det vill jag inte släppa nu men jag återkommer gärna när det närmar sig, avslutar Caroline.

Karl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login