Örebroguiden slås ihop med Örebronyheter

Av den 1 januari, 2021

Ändrade tider och vanor gör att vi måste göra om och minimiera så gott det går utan att tumma på utbudet i våra kanaler, därför lägger vi nu över verksamheten på Örebronyheter (orebronyheter.com).

På Örebronyheter kommer allt som har lagts ut på Örebroguiden att hamna, från och med idag Fredag 1 Januari 2021 styr vi trafiken dit.

Just för att det blir enklare för oss samt att våra läsare kommer att hitta allt om Örebro och mycket mer på ett och samma ställe, de kategorier som har lagts över är kultur, nöje, kalender, bildgallerier samt video.

Ändringen betyder helt enkelt att från och med idag Fredag 1 Januari 2021 kommer det inte att bli några mer nyheter som läggs ut på Örebroguiden, för att läsa artiklar inom Örebroguidens segment hittar man dem på Örebronyheter (orebronyheter.com)!

Vi tackar alla våra besökare och hoppas att ni väljer att läsa vidare på Örebronyheter, Örebroguiden har funnits sedan 2004 som digitalt nöjesmagasin.

Det här är vår sista artikel på Örebroguiden, ett beslut som känns en aning vemodigt men som är nödvändigt i en tid som denna.

Här hittar man Örebronnyheter och dess innehåll »

Anders Olofsson, Business | Örebroguiden slås ihop med Örebronyheter
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login