Örebroarna ska genomföra Sveriges största yogapass på Internationella yogadagen

Av den 11 april, 2017

Onsdag den 21 juni anordnas Internationella yogadagen för tredje året i rad i Sverige med syfte att uppmärksamma yogan och dess inverkan på människan. Evelina Gunnarsson, en av Örebros aktiva yogalärare har bokat Stadsparksscenen i Örebro och bjuder in alla Örebroare att (under 75 minuter) testa yoga i en kärleksfull och accepterande miljö, helt gratis.

Yoga är för alla, oavsett vilken erfarenhet man har sedan tidigare. Vi hoppas att mellan 500-1000 personer ska känna att de vill komma förbi stadsparken och testa att yoga just denna dag. Evenemanget som kommer innefatta en 75 min. gratis yogalektion passar alla och startar 18.00 onsdagen den 21:a juni men redan från 16.30 finns det möjlighet att mingla i Stadsparken bland utställare.

”Tanken är att fylla Stadsparken med sjuhelsikes mycket namaste och om allt går som vi hoppas kommer detta kvala in som en av Sveriges största yogaklasser någonsin.”, säger Evelina Gunnarsson som är initiativtagare av evenemanget.

Bänkarna framför Stadsparksscenen plockas bort och fylls istället av yogamattor och en varm, kärleksfull och yogisk atmosfär. Eventet är helt gratis och det är en fantastisk möjlighet för Örebroare att yoga i en av våra vackra parker, under bar himmel.

Ta med egen yogamatta, varmare kläder, kanske en filt men framför allt massor av kärlek! Yogaklassen är GRATIS och öppen för alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga.

» Mer info här «

Träning & Hälsa | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login