Örebroare tog storslam i helgen på ny skateboardgala

Av den 13 februari, 2017

Den gångna helg har skateboardgalan Plywoodpriset 2017 hållits i Göteborg.

En ny gala där man belönat aktiva för deras prestationer under 2016. Skateboardåkare från hela landet och branschen var på plats under den pratigefyllda galan, där över 600 aktiva åkare utgör juryn i kategorier som Årets Skatare, Årets Genombrott, Årets Kvinnliga Skatare, Åretst Team m.fl.

Örebroare tog hem priserna i tre av de tyngre kategorierna.
Sebastian Ström, en av landets absolut bästa skateboardåkare vann priset för ”Årets Videopart” med sin del från filmen Semko. Med flera pallplatser i de större tävligarna och framträdande filmroller i de största och viktigaste filmerna, har han under senare år rest mellan Sverige och Spanien för att förlänga säsongen.

”Årets Filmare” vann Fritte Söderström för sitt senaste alster Semko. Fritte filmar och fotograferar med en åkares blick, och med en utpräglad och unik känsla för bildens kvalité. Fritte har ständigt filmuppdrag för Sveriges och Europas större aktörerna i branschen.

Slutligen i kategorin ”Årets Team” vann teamåkarna från Örebros nyöppnade skateboardbutik, Kiosk Skate Shop. Teamet består av framträdande skateboardåkare som tillhör landets absoluta elit och samtliga är hemmahörande i Örebro.

Kiosk-teamet är
Kim Larsson
Dennis Henell
Sebastian Ström
Foppa Forsberg
Hampus Jansson

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login