Örebro Surf Day familjedag

Av den 19 maj, 2017

Örebrosurfarna välkomnar alla till Örebro Surf Day som är en familjedag med prova på av Vindsurfing och SUP (Stand Up Paddleboard), nu på söndag den 21 Maj kl 11-15:00 vid Norra Ässundet (Avfart Glanshammar från E20).

Örebrosurfarna bildades 1979 och är en ideell förening som arbetar aktivt för att främja Kite-, SUP och Vindsurfing i Örebro regionen. Vi vill framför allt göra sporterna mer tillgänglig för intresserade och få sporterna att växa, föreningen har nu ett 50-talet medlemmar. Vi tillhandahåller förvaringsplats, surfutrustning för nybörjare, kunskap och gemenskap under säkra förhållanden för att våra medlemmar skall ha roligt och utvecklas inom sporten.

Idéen med Örebro Surf Day föddes redan förra året då klubben firade 10år vid Norra Ässundet!

Tanken är att det ska vara en familjedag där unga som gamla ska ha en rolig dag och få möjligheten att testa på Vindsurfing och SUP(Stand Up Paddelboard) och även träffa Kitesurfare från Örebro. Vi kommer arrangera SUP tävling i Örebro nu på söndag kl 13:00 där alla startar på stranden och kommer sedan paddla en bana på vattnet och förste över mållinjen på stranden vinner!

Program (prel):
11:00 – Örebro Surf Day 2016 öppnas av ordförande Richard Ström
11:15 – Grillen startas!
12:00 – Invigning av vindmätare
13:00 – SUP tävling
15:00 – Avslutning
På plats under hela dagen finns winsurf- och SUP coacher samt räddningsbåt. Våtdräkter finns att låna!

Nöje | Norra Ässundet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login