Örebro City Sport Festival 2018 tre dagar av action

Av den 14 augusti, 2018
Den 16-18 augusti kan du glömma att chilla i hängmattan. Då presenterar nämligen Örebrokompaniet Örebro City Sport Festival. En chans för dig att inspireras och utmanas inom allt som har med sport och hälsa att göra. Vi flyttar ut föreningsidrotten på gatorna, håller allmänna träningspass och bjuder in Sverigeeliten till fyra dagar av svett och endorfiner. Allt för din skull. 

Örebro City Sport Festival hålls 16-18 augusti, mitt i city. Här får du chansen att utmana dig själv i nya sporter och träningsformer, se Sverigeeliten i beachvolley och inspireras av föreläsningar med folk som vet vad de pratar om. Allt för din skull. Vem du än är kommer det att finnas något här som du aldrig har provat. Något som du bara kan bli bättre på. 

Över 40 olika idrottsaktörer kommer flytta ut sina verksamheter på gatorna i centrum och 15-20 träningspass kommer äga rum varje dag.Tillsammans med aktörerna har man som besökare både möjlighet att prova på mängder med olika idrotter, utmana sig själv men också att se Örebros elitutövare visa upp sig, allt från första parkett. När man behöver pusta ut finns även lugnare områden som fokuserar på hälsa och välmående. Motion för både kropp och hjärna. För hela Örebro, oavsett om man är träningsnewbie eller fullblodsproffs.

Det är mycket att ta del i under Örebro City Sport Festival 2018:

  • Arenan – centrum för Örebro City Sport Festival 2018, 16-18 augusti.
  • Challenge Center – beläget på Storgatan, platsen för den som vill utmana sig själv, 16-18 augusti.
  • Slottsparken – hit kommer man om man vill svettas, öppna träningspass, 16-18 augusti.
  • Bossaboll – nya supersporten gör Sverigepremiär på festivalen, arenan 16-17 augusti.
  • Swedish Beach Tour – är Svensk volleybolls elittour i beachvolley, 16-18 augusti.
  • Ett steg för ett bättre Örebro – på festivalen finns ett löpband som ska hållas i rörelse dygnet runt i 72 timmar, , 16-18 augusti.
  • #notetoself – är en kampanj som tillhör Örebro City Sport Festival i syfte att inspirera och motivera Örebroarna.
  • AntiGravity Yoga – AntiGravity är en unik hybrid mellan luftakrobatik och yoga, 16-18 augusti.
  • Träna med Mårten Nylén – stjärnornas tränare Mårten Nylén kommer till festivalen lördag 18 augusti.
  • Bungy Fitness – en kombination av kul, underhållning och framför allt effektiv träning som engagerar alla delar av kroppen, 17-18 augusti.

För mer information samt program, gå in på www.orebrocitysport.se.

Det här är bara ett urval av allt som händer under Örebro City Festival som håller på från torsdag 16 augusti till lördag 18 augusti Örebros centralare delar!

Träning & Hälsa | Örebro City
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login