Örebrewfest Pre-Party

Av den 25 oktober, 2018

Snart är det dags för Örebrewfest 2018 – Lördag 27 oktober blir det ett Pre-Party tillsammans med Klubb Mono på Örebro Ölhall.

Njut av bra musik och skön atmosfär à la Klubb Mono. På scen KC BABY, som består av bob hund-gitarristen Conny Nimmersjö och ljudkonstnären Kajsa Magnarsson. De är det lilla bandet med de stora känslorna. KC Baby är snart aktuella med sitt debutalbum “Lila Blå”. Monogänget spinner loss på sina spellistor och vinylspelare bakom dj-båset – och bjuder så klart också på sina trademarkade indiepopcorn. Discokula och indiedans ryktas det också om.

På kvällen kommer vi ha premiär för Brewfest-ölen som kommer på 33cl-burk. En stilig lager. Dessutom kommer vi ha en Tap Takeover av Göteborgs-bryggerier med bryggarna på plats. Vi kommer även ha massa Brewfest-merch till salu, men även give aways. Förutom det så kan du ta del av information till Brewfest, såsom karta över mässan, information från bryggerier m.m. Självklart går det också att köpa biljetter till Brewfest, enbart för ölmässan, efterfesten eller kombinerad biljett.

På scen: KC BABY
De är det lilla bandet med de stora känslorna. De spelar synt, sampler, gitarr och sjunger på svenska. Musiken är melodiös och enkel passivt-aggressiv electrovispop. KC Baby består av Conny Nimmersjö som är mest känd som gitarrist i Bob Hund och Kajsa Magnarsson som är internationellt anlitad ljudkonstnär. KC Baby har släppt singlarna ”Klia tillbaka” och ”Växa och blomstra”. Deras debutalbum “Lila Blå” släpps 12 oktober.

DJ: KLUBB MONO
Klubb Mono bjuder på rent indieguld från dåtid till nutid, både före och efter KC Babys spelning. Indiepopcorn™ bjuder de så klart också på. Doften av indie kommer ligga extra tät i Ölhallens lokaler den här kvällen och det kommer poppas som aldrig förr när Monogänget spinner loss på sina spellistor och vinylspelare bakom dj-båset. Klubb Mono är en ambulerande liveklubb som presenterar det bästa från den svenska indiescenen. De vill berika Örebros liveklubbscen genom att ta sikte mot det alternativa, oberoende och äkta.

Örebrewfest
Örebrewfest går av stapeln lördagen den 10 november vid anrika Kulturhuset på Järnvägsgatan i Örebro. Festivalen har en session dagtid mellan kl. 11.00-19.00 där bryggarna byter fat halvvägs in i festen. Senare på kvällen byter Örebrewfest skepnad och efterfesten kickar igång. En efterfest för både besökare och bryggare där det utöver öl på fat även kommer finnas tillgång till limiterade öl från olika bryggerier. Band och dj’s kommer sätta stämningen på efterfesten som hålls i samma lokal från kl. 21.00 och framåt. Biljetter till Örebrewfest, enbart för ölmässan, efterfesten eller kombinerad biljett finns att köpa genom Tickster (goo.gl/5JW5Hm).​

Örebrewfest Pre-Party 2018 går av stapeln på lördag 27 oktober på Örebro Ölhall!

» Mer info här «

Nöje | Örebrewfest
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login