Open Floor Movement med Eileen Murray

Av den 16 november, 2019

Open Floor Movement är mindfulness i rörelse där vi ska undersöka vad det är att vara människa. Hur vi relaterar till vår kropp, sinne och själ och hur vi kan fördjupa och acceptera vår mänsklighet på dessa nivåer.

Resultatet är ett liv med mening.

Det finns inga steg att följa, ingen koreografi att lära, ingen rörelse är fel och ingen erfarenhet nödvändig. Vi startar smått och slutar i tystnad. Det enda du behöver är en kropp som andas, ett hjärta som slår och ett sinne som är nyfiket.

Klass Open Floor Mondays: Varje vecka utövar vi dans som en medveten rörelse praktik rör oss med och inkluderar vår kropp, våra känslor, tankar,kreativitet, vår intution och själ. Kursen kommer att hållas på svenska och engliska.

Vi dansar barfota, ej i strumpor pga av halkrisk – mjuka inneskor går också bra och detta är ett alkohol och drogfritt event.

Eileen Murray från Irland är en Open Floor Movement-lärare och terapeut som har jobbat som en psykiatrisk sjukskoterska i Australien, Sverige, Storbritannien och Irland under de senaste 30 åren. Hon har utbildning i biodynamiskt massage och psykoterapi och är instruktör i medicinsk Qigong. Hon har gjort medveten dans i över 20 år.

Open Floor Movement med Eileen Murray Måndag 18 November 2019 Studiefrämjandet Örebro Län.

» Mer information här «

Hälsa | Open Floor Movement med Eileen Murray
Örebroguiden

Källa Studiefrämjandet Örebro Län

You must be logged in to post a comment Login