Omröstning: Statusuppdateringen som ger napp

Av den 11 mars, 2018

En rykande het fisksoppa triggar svenska singlar betydligt mer än en dyster långtidssjukskrivning, vi har hela listan på statusuppdateringarna som ger nätdejtande singlar flest napp.

På dejtingsajten och appen Mötesplatsen kan man, precis som på olika sociala medier, dela med sig av vad man gör just nu via en så kallad statusuppdatering. Funktionen kallas ”Nya händelser” och gör att man lättare lär känna andra singlar. 

I en färsk omröstning, tillfrågades 2000 svenska singlar, om vilken statusuppdatering som skulle göra dem mest intresserade. 

Resultatet:
1. Lagar min berömda fisksoppa. När får jag bjuda dig? 39%
2. Långpromenad med hunden och sedan fortsätta med tapetseringen. Härlig dag! 20%
3. Dags att tvätta bilen! Belöningen blir kaffe och nybakade bullar! 12%
4. Ännu en dag som singel. Varför vill ingen ha mig? 11%
5. Vad får man inte missa när man besöker Malmö? Jag vill ha dina bästa tips! 7%
6. Feber idag! Nerbäddad med bästa serien och varm choklad. Inte så dumt ändå 😉 6%
7. Dags att sova 4%
8. Sjukskriven ytterligare 3 månader. Framtiden ser mörk ut. 1%

Ser man på topp tre så är det positiva inlägg som säger något om dig själv och ditt liv. Att du gillar att laga mat eller är hundägare. Saker som lockar till kontakt och följdfrågor. Vinnaren har också en flirtig invit, vilket verkar gå hem, säger Emma Edespong, marknadschef på Mötesplatsen.

Ett vanligt misstag som nätdejtande singlar gör är att fiska efter empati genom att beskriva hur tufft livet är.

– Självklart ska man inte skriva att livet är toppen om det inte är så. Men försök ändå visa lite framtidstro och att du är person som försöker se saker och ting från den ljusa sidan. Negativitet upplevs sällan som attraktivt, säger Emma.

Sammantaget kan man väl säga att det är generösa och levnadsglada inlägg – som ger en inblick i din vardag, som verkar maxa dina chanser till napp.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login