Omnius Sanctorum 2018 på Kulturhusets B-sal

Av den 1 november, 2018

Obscene Illusion arrangerar en minifestival och med sig har de tre andra lokala dödsmetallband, den 3:e november håller festivalen hus så kom och fira alla helgons dag på det bästa sättet som finns, genom att lyssna på dönande dödsmetall i flera timmar i kulturhusets källare!

Carnosus
Carnosus från Örebro har lirat en kombination av progressiv, melodiös döds/thrash metal i sju års tid. De släppte den fyra-låtars EPn ”The Universal Culmination” 2016 och ett år senare släpptes singeln ”Lost to Funereal Desires”.
Allt från tunga breakdowns till snabba, komplicerade partier.
I nuläget spelar de in sin första fullängdare i Studio Fredman.

Obscene Illusion
Obscene Illusion levererar en egen tolkning av Göteborgssoundet, tillsammans med influenser från en hel del andra genrer. Den nyligen släppta EPn ”Bedlam” är ett prima exempel på just det. En uppdelning mellan cleana, mystiska stycken till snabba, komplexa och inte minst headbangvänliga riff.

Rotten Breath
Karlskogas egna Rotten Breath kommer för att leverera Death n’ Roll i all sin oheliga, råa och smutsiga ära. I bagaget har de med sig deras debutalbum ”Psalms of Eradication”, som släpptes 2017.
Med deras nihilistsång, trumduo och HM-2 dyrkande gitarrer kommer de garanterat röja hela scenen.

Monedula
Monedula experimenterar med olika subgenrer för att skapa deras unika sound. En episk mix mellan melodisk dödsmetall, groove, metalcore och thrash.
I deras två-åriga existens har de släppt en demo, 2016 och en fullängdare, 2017, båda självbetitlade.
En ny singel kommer även släppas framemot hösten!

Nytt material från alla akter utlovas!

» Mer info här «

Kultur & Musik | Kulturhuset
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login