OLW stödjer Musikhjälpen 2016 auktionerar ut unik cheez-moped

Av den 3 december, 2016

Musikhjälpen 2016 närmar sig och årets insamling går till att barn i krig och konfliktområden får gå i en säker skola. Det tycker OLW är viktigt och smygstartar årets insamling genom att på lördag den tredje december lägga ut en unik cheez doodles-mönstrad moped på Traderas kampanjsajt för Musikhjälpen 2016. 

Över 30 miljoner barn runt om i världen kan inte gå i skolan på grund av konflikter och krig. Barn som hamnar utanför skolan blir enkla måltavlor och riskerar att utsättas för våld, övergrepp och människohandel. Trots detta är det en försvinnande liten del av biståndspengarna som går till barns rätt till utbildning.

Vi tycker att Musikhjälpen är ett fantastiskt koncept! Våra medarbetare i snackfabriken har under flera år stöttat Musikhjälpen privat och förra året skänkte även vi som företag en peng. Nu hoppas vi kunna bidra med ännu mer pengar genom att auktionera ut en unik cheez doodles-mönstrad moped. Årets tema känns extra viktigt så gå in och lägg ett bud, säger Stina Petrini, CSR-chef på Orkla Confectionery & Snacks Sverige.

Idag lördag den 3:e december lägger OLW ut sin gula moped på auktionssajten Tradera till förmån för Musikhjälpen 2016. Mopeden är av modellen Piaggio Typhoon och är en moped klass 1, så kallad EU-moped. Hela beloppet från auktionen går oavkortat till Musikhjälpen.

Nöje
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login