Olof och Sofia Wretling kommer till Örebro länsteater

Av den 4 november, 2019
Olof och Sofia Wretling gästar "Konstnärligt talat", Foto: Carl Edlom

I år har Örebro länsteater introducerat samtalsshowen ”Konstnärligt talat”. En samtalsserie för dig som vill veta mer om hur en konstnärlig process kan se ut, eller för dig som helt enkelt är lite nyfiken på arbetet bakom kulisserna. 24 November 19.30 är gästerna Olof och Sofia Wretling, hjärnorna bakom bland annat det hyllade humorradioprogrammet ”Mammas nya kille” och humorgruppen ”Klungan”.

”Jag ser fram emot en djupdykning i ämnet humor. Hur arbetar man fram något med målsättningen att bli roligt och hur ser det rollarbetet ut? Sen vill jag prata om deras resa från frigrupper i Göteborg och Umeå fram till idag, då dem skapat en helt egen humorgenre i Sverige och turnerar flitigt över hela landet. Hur gick den resan till? Jag tror det kommer bli ett väldigt roligt samtal”, säger Rikard Lekander, konstnärlig ledare på Örebro länsteater som intervjuar kvällens gäster.

”Konstnärligt talat” är en samtalsserie av Örebro länsteater där publiken får möta till exempel regissörer, dramatiker, scenografer, kostymdesigners och skådespelare. De berättar om sina drivkrafter, framgångar och utmaningar.

Samtalen sker i teaterns restaurang Rosengrens skafferi och möjlighet finns till att både dricka och äta gott. Dessutom finns möjligheten att ställa egna frågor till kvällens gäster.

Tidigare gäster för ”Konstnärligt talat” har varit Jakob Eklund, Agneta Ehrensvärd och Lennart Jähkel.

Söndag 24 november 19.30 kommer Olof och Sofia Wretling, hjärnorna bakom bland annat det hyllade humorradioprogrammet ”Mammas nya kille” och humorgruppen ”Klungan”.

» Mer information här «

Kultur | Olof och Sofia Wretling kommer till Örebro länsteater
Örebroguiden

Källa Örebro Länsteater

 

You must be logged in to post a comment Login