Offentlig föreställning på Illusionistens assistent

Av den 5 mars, 2017

Föreställningen spelades senast 2013 inom DoT-projektet. Denna gång ger sig föreställningen ut på skol och familjeturné i Örebro län och på Nya China för förskoleklass, skolår 3. Offentlig föreställning 7 mars på Nya China.

Assistenten hälsar välkommen men Illusionisten verkar inte komma till den magiska föreställningen. Publiken väntar. Assistenten väntar. Vad ska han göra? Vad kan han göra? Under sin väntan provar Assistenten olika trolleritrick. Är Illusionisten verkligen den enda som är magisk och kan trolla?

Illusionistens assistent är en föreställning om självförtroende och våra egna inre krafter. Kan alla vara magiska? Och om vi var det – vad skulle vi vilja göra då?

Föreställningen bygger övervägande på kroppsspråk, trolleri och visuella element och passar därför alla oavsett språk.

Kalle Nilsson är frilansande skådespelare men långt ifrån ny för Örebro länsteaters publik. Han har tidigare setts i flera av våra mest älskade uppsättningar som Markurells i Wadköping, FAME Visukalen, Vredens druvor, Amadeus, Hamlet och Lasse-Maja – Musikalen.

”En av mina ambitioner har varit att föreställningen ska vara tillgänglig för så många så möjligt. I början lärde jag mig repliker på flera olika språk men reducerade replikerna till ett minimum. Nu förstår alla!”

Tisdag 7 mars ges det en offentlig föreställning av Illusionistens assistent på Nya China.

>> Mer info här <<

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login