Oatly räddar sommaren med fem nya glassar

Av den 1 juni, 2018

Oatly lanserar förutom nya, ännu godare recept på de tidigare smakerna vanilj, jordgubb och choklad introduceras även två helt nya smaker: Salty Caramel & Hazelnut och Double Chocolate Fudge. 

– Med våra nya glassar erbjuder vi fantastiska smakupplevelser utan kompromisser. Vi vill göra det lätt för människor att skifta över till växtbaserad mat och dryck genom att erbjuda goda havrebaserade produkter för alla typer av tillfällen. Det har aldrig varit så enkelt som nu att göra ett hållbart val, säger Toni Petersson, vd på Oatly.

Oatly bröt ny mark med helt vegetabiliska glassar baserade på havre. De nya recepten och nylanseringarna tar Oatlys glassortiment till en ny nivå och möter en starkt ökad efterfrågan.

Salty Caramel & Hazelnut är en krämig kolaglass, kombinerad med salt kolasås och kanderade hasselnötter som förhöjer smaken ytterligare. Nya Double Chocolate Fudge är en lyxig chokladglass, gjord på UTZ-certifierad kakao och där även de smakrika fudgebitarna är baserade på havredryck.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login