Nytt sätt att sprida väldoft hemma, i bilen, i båten

Av den 29 juni, 2019

WUNDER-BAUM lanserar nu en helt ny doftburk, Fiber Can, för en mängd olika användningsområden. Den varar länge, är miljövänlig och mycket enkel att använda – genom att skruva på locket justeras styrkan på doften.

Den välkända doftgranen, WUNDER-BAUM, föddes redan 1952 och är tillgänglig i en mängd olika dofter. WUNDER-BAUM har under åren lanserat ytterligare tre typer av luftfräschare – Bottle, Invisi och Clip – samt Tree House, som är ett tillbehör till doftgranen, och nu lanserar de Fiber Can – en doftburk till 50 procent tillverkad med återvunnet fibermaterial från doftgranstillverkningen.

En kvartett dofter
Fiber Can lanseras i fyra olika dofter – New Car, Black Classic, Tropical och Summer Cotton – och är försedd med ”scratch and sniff”-etikett på förpackningen vilket gör det enkelt att provdofta innan köp.

Fiber Can är designade att leverera långvarig doftverkan och passar lika bra i bilens mugghållare, i båten, i husvagnen eller i hemmet. Doftstyrkan regleras enkelt med det justerbara locket på burkens ovansida och det finns ingen risk för spill eller läckage, säger Torbjörn Sjöving, produktchef SEAB.

Enkelt och flexibelt
Fiber Can är mycket enkla att använda, och man bestämmer själv den mängd doft man vill ha:

1. Öppna det svarta locket.

2. Öppna förseglingen med plåtöglan.

3. Sätt tillbaka det svarta locket, vrid för att öka eller minska doftmängden.

4. Placera sedan Fiber Can där du vill ha doft.

Lansering samt priser:
WUNDER-BAUM Fiber Can finns i butik från och med juli 2019 och rekommenderat cirkapris är 60 kronor.

Prylar | Nytt sätt att sprida väldoft hemma, i bilen, i båten
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login