Nytt datum för ”Kartan över oss” i Lindesberg

Av den 19 september, 2020

Riksteaterns hörlursvandring ”Kartan över oss” kommer att ha premiär i Lindesberg torsdag 15 oktober – inte 19 september som Riksteatern meddelat tidigare. Lindesbergs Riksteaterförening arrangerar hörlursvandringen i samband med föreningens årsmöte – men det kommer att ges flera tillfällen för vandringen under hösten. ”Kartan över oss”  är en en GPS-programmerad hörlursvandring i landsomfattande format.

För första gången bjuder Riksteatern in till en GPS-programmerad ljudpromenad i landsomfattande format. ”Kartan över oss” är en hörlursvandring genom det inre landskap som uppstår när vi försöker tänka på framtiden. Genom att besöka olika platser på den egna orten växer kartan och berättelsen.

”Framtiden kommer, snart är den här. Kartan över oss är en landsomfattande kartläggning för att förstå terrängen framför oss. Vad känner du när du tänker på framtiden? Vad händer när du rör dig genom den? Du väljer själv väg. Spelplatsen är din hemort, där vi tillsammans ritar kartan över oss. För att uppleva verket använder du din egen mobil och egna lurar. Mobilen behöver ha tillgång till internet och GPS.”

Kultur | Nytt datum för ”Kartan över oss” i Lindesberg
Örebroguiden

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login