Nypremiär för Jonas Gardells show ”30 år tillsammans”

Av den 23 januari, 2017

Denna vecka är det nypremiär för Jonas Gardells publik och kritikersuccé ”30 år tillsammans” och lördag 11 mars kommer han till Conventum Arena.

Det är en ”grandios show” (Aftonbladet) och ”fantastisk föreställning” (Nyhetsmorgon) som bjuder på ”så tvära kast mellan humor och allvar att publiken skulle behöva säkerhetsbälte” (Hallandsposten). Hyllningarna strömmade in från hela landet under höstens turné, Gardell beskrivs som ”galet bra efter 30 år” (Allehanda) och hans ”scennärvaro och förmåga att spela med publiken, inte mot, är numera utvecklad till ett mästerskap” (Barometern). Vårturnén har premiär i Kalmar på torsdag och det blir Gardells tredje besök i Kalmarsalen med succéföreställningen. Därefter väntar turnéstopp i bland annat Växjö, Falun, Västerås, Gävle, Skellefteå och Umeå.

30 år tillsammans är en föreställning som är fantastiskt att göra för att den lockar till så många skratt, men också, och det är nästan viktigare, för att den ger publiken hopp!, säger Jonas Gardell.

På 30 år har Jonas Gardell gått från att vara ett UFO på besök i Mellanmjölkens land till att bli en av Sveriges största och mest folkkära författare och artister. Samtidigt har Sverige förändrats och det har gått fort. I sin nyskrivna show ”30 år tillsammans” försöker Jonas Gardell förstå vad det var som hände.

”30 år tillsammans” hade premiär på Cirkus i Stockholm april 2016. Jonas Gardell är även aktuell med sin och Stellan Herners bok ”Bara på besök” (Norstedts).

Lördag 11 mars kommer Jonas Gardell till Conventum Arena med showen ”30 år tillsammans”.

>> Mer info här <<

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login