Nyheter i Förenade Arabemiraten

Av den 22 september, 2016

Ving fortsätter satsningen på Förenade Arabemiraten med nyheten Ajman, norr om Dubai. Samtidigt har fler lyxiga hotell tagits in i programmet.

I Ajman är det stranden som är den stora attraktionen, 16 kilometer gyllengul sand med Persiska vikens turkosa vatten på den ena sidan och den vackra strandpromenaden på den andra. Tröttnar man på att njuta av strandlivet finns det en hel del annat att göra. Besök till exempel det vackra gamla museet inhyst i ett fort från 1700-talet, botanisera i utbudet i shoppingcentret Ajman City Center eller ta en tur genom någon av stadens souker, där det säljs både guld, kläder och hantverk. Missa inte heller ett besök i den vackra Sheikh Zayed-moskén.

Resenärer som ska till Ajman landar på Dubais flygplats, därefter tar det ca 45 minuter med bil till resmålet.

Ving erbjuder två hotell i emiratet Ajman. Båda femvingade direkt vid den långa fina stranden.

  • Kempinski Hotel Ajman (VVVVV) ger den äkta semesterkänslan – total avkoppling och ett behagligt lugn. Hotellet ligger som en oas direkt vid stranden. Du bor i ett lyxigt rum eller i en juniorsvit och har ett stort urval av restauranger och barer att välja mellan.
  • Fairmont Ajman (VVVVV) är ett elegant och lyxigt hotell direkt vid den långa fina stranden. Här finns flera restauranger, lounger och barer, vissa av dem med en magnifik havsutsikt.

Fler femvingade hotell i Dubai
Signature är noggrant utvalda lyxhotell där alla får en drömsemester, oavsett ålder. Hotellen har högsta klass på allt från pooler och träningsfaciliteter till boende och restauranger. I utbudet finns allt från eleganta boutiquehotell och spahotell, till unika designhotell och klassiska lyxhotell med minst fem vingar.I takt med att Dubai växer har Ving tagit in fler lyxiga hotell i programmet och har nu fler Signaturehotell i Dubai än någon annan stans i världen.

  • Jumeirah al Qasr at Madinat Jumeirah Resort (VVVVV) Det superlyxiga hotellet ligger perfekt i Jumeriah Beach, vid en två kilometer lång, privat sandstrand.
  • Sofitel The Palm Dubai Resort & Spa (VVVVV). Ett elegant och lyxigt hotell på Palm Jumeirah.
  • Dubai Marine Beach Resort and Spa (VVVVV). Hotellet är beläget i början av stadens mest ansedda område vid Jumeirah Beach Road, och har ett eget privat strandområde.
  • Bonnington Jumeirah Lakes Towers (VVVVV) ligger i området med samma namn, cirka 20 minuter med bil från centrala Dubai.
  • Amwaj Rotana Jumeirah Beach Residence (VVVVV).Hotellet är beläget 300 meter från strandpromenaden ”The Walk” på Jumeira Beach med restauranger och shopping.
  • JW Marriott Marquis Hotel (VVVVV). Med sina 72 våningar är detta världens högsta hotell. Här kan man förvänta sig en lyxsemester i ordets rätta bemärkelse. Hotellet har alla faciliteter man kan önska, som ett dussin restauranger, en handfull barer, nattklubb, ett fullt utrustat spa med behandlingar, hamam, bastu och inomhuspool, gym och utomhuspool med poolbar och solstolar.

Vings Dubai
Till Dubai kan du resa året runt, med Ving. Vi erbjuder flexibla reslängder, med flera av de största flygbolagen från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Flera flygbolag flyger direkt utan mellanlandning, exempelvis Emirates och då blir resan endast 6 timmar. Därför kan man mycket väl åka till Dubai för en långweekend och njuta av sol, bad, shopping och nattliv.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login