Nyheter från Chloé

Av den 18 december, 2017

I September 2017 släppte Chloé sin höst/vinter kollektion. Inspirerat av varumärkets sofistikerade utseende, kombinerar den nya glasögonkollektionen både vintage och moderna linjer med ikonisk Chloé detaljering för att skapa en ny och elegant stil.

.

.

.

.

.

.


SOL

CE132S – Denna båge är inspirerad av 1980-talet där vintage spirit möter en ultralätt och geometrisk design. Finns tillgänglig i traditionella brun och aprikos-färger, samt grön/rosé.

CE130S – Denna rektangulära modell med metalldetaljer är en del av det nya ”Poppy”konceptet. Bågen är 1980-tals inspirerad och förutom varumärkets traditionella färgpalett, finns grön/rosé, rosé/honung och flash bruna linser också tillgängliga för denna stil.

CE133S – Denna överdimensionerande fjärilstil kombinerar båge vintage stil med eleganta lätta material, där linserna ger ytterligande ljushet till bågen. Finns tillgänglig i traditionellt brun och grön färgade linser, samt bronslinser.

CE731S – Lekfullhet, färgglad och lätt är vad som definierar denna överdimensionerande solbåge. Finns i färgerna rosé/kristall, honung/brun och gul/blå.

CE134S – Den klassiska och feminina pilotstilen tolkas in i en elegant överdimensionerad form med en modern design. Den ikoniska ”Carlina”-modellen uppdateras med inramande spegel-effekts färgade linser. Finns i guld/havanna med blå linser, guld/havanna med bruna linser samt guld/marmor med persiskalinser.


OPTISKA

CE2134 – Denna båge är en del av det nya ”Palma”- konceptet i Chloé samlingen. Denna Cholé båge presenterades med premiumkvalitetslinser på varumärkets senaste reklamkampanj och har vunnit pris på Silmo. 

CE2135 – Dessa metalliska bågar har en extra ljus design som domineras av linsens rektangulära form. Även dessa är en del av ”Palma”- konceptet och finns i guld och guld/nude.

CE2722 – Dessa optiska bågar betonar den överdimensionerande designen som är kopplat till Chloé märket. De är en del av ”Patty”- familjen och finns i transparent gul och persika.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login