Nyhet på hemmaplan: Estrella lanserar Matchbollar

Av den 10 maj, 2018
Estrella lanserar LTD Matchbollar med Cheddar, Bacon & Chili

NYHET: Nu laddar vi inför fotbollssäsongen! VM kräver inget mindre än riktigt goda snacks – och denna sommar får vi tillfälligt besök av Matchbollar! Dessa spröda bollar med smak av Cheddar, Bacon och Chili förväntas blir riktiga vinnare på hemmaplan. Finns det något godare? 

Det är ingen nyhet att många laddar upp med riktigt goda snacks inför sommarens matcher och det gör även vi här på fabriken i Göteborg. Estrella är officiell sponsor av Svenska Fotbollsförbundet och passar givetvis på att hylla herrlandslaget på hemmaplan med riktigt goda Matchbollar.

– Det är få tillfällen som delas av så många samtidigt som under VM-matcherna. Oavsett om man är på plats i arenan eller hemma i soffan så delar vi spänning och goda snacks med varandra, säger Karin Isaksson Produktchef på Estrella.

Redan vecka 20 dyker nyheten upp i butik – lagom till VM-uppladdningen drar igång på allvar.

Estrella stöttar föreningslivet 
Fotbollsfesten är en tid för gemenskap. Att dela uppladdningen, spänningen och snacksen med varandra ligger i Estrellas natur, inte minst som officiell sponsor till svensk fotboll

– Oavsett om du spelar på elitnivå i landslagen, precis startat din fotbollskarriär i fotbollsskolan, eller står trogen och hejar på läktaren så är fotboll lika med glädje och vänskap. Därför har vi sedan många år tillbaka sponsrat Svenska Fotbollsförbundet, säger Josefin Hugosson, Trade Marketing Manager på Estrella.

#GillaAttDela spänningen med Estrella
Det spelar ingen roll om det är Svenska Herrlandslaget, Gothia Cup i Göteborg eller lokala ligor – de har alla riktigt spännande matchmoments. Dela spänningen med oss på Estrella genom att tagga #gillaattdela i dina matchmoments. Vi lovar att peppa, heja och hänga med i sommar!

Snacksnyheten lanseras i butik redan vecka 20. Vilket lag som tar hem segern senare under sommaren är ännu ovisst men en sak står klar: Estrella Matchbollar med smak av Cheddar, Bacon och Chili är riktiga vinnare!

  • Matchbollar med smak av Cheddar, Bacon och Chili – 200g
  • Lanseras i butik vecka 20

Mat & Dryck | Snacks
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login