Nyhet på Airtours: testa på storstadslivet i Genève och Zürich

Av den 13 maj, 2018

Airtours lanserar nu två nya destinationer: Genève och Zürich, de två schweiziska städerna erbjuder ett rikt kulturliv, bra shopping och en vacker natur.

Från och med nu kommer resenärer att kunna välja Genève och Zürich i Airtours utbud. Båda städerna är året runt-destinationer med badvänliga sjöar under sommaren och pittoreska julmarknader i november och december.

För många är både Genève och Zürich ihopkopplade med dyra priser men faktum är att det finns otroligt mycket att upptäcka just här. I Zürich kan du gå längst de vackra kullerstensgatorna i gamla stan, testa på de natursköna vandringslederna eller bada i floden Limmat under sommaren. Genèves läge vid Genèvesjön är sagolikt med botaniska trädgårdar och uteserveringar direkt vid strandpromenaden, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours. 

Zürich, som i dag kanske främst är förknippad med finansliv, är även en mindre storstad som har mycket att erbjuda. Staden ligger vackert belägen runt den norra delen av Zürichsjön med de snöklädda alperna i horisonten.

Genève är en elegant och en välkomnande stad, inspirerad av det franska gemytet. Staden är hem åt många internationella organisationer vilket skapar en mångkulturell atmosfär. Här finns även den fantastiska fontänen Jet d´Eau, Genèves viktigaste symbol. Närliggande Lausanne och Montreux passar bra som dagsutflykter.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login