Nyhet! Nailner nagellack som andas – återhämtning för dina naglar

Av den 8 maj, 2018

Skadade, missfärgade och torra naglar? Då är det dags att ge dem lite kärlek. Nailner nagellack som andas är speciellt utvecklat för att naglarna ska få det naturliga syre de behöver för att kunna återhämta sig. Nailner nagellack finns i tre snygga nyanser och säljs på apotek.

”Naglarna behöver syre för att hålla sig friska. Nya Nailner nagellack har utvecklats särskilt för detta ändamål. Dessutom kan det kombineras med våra övriga Nailnerprodukter”, säger Frida Svedberg, Junior Brand Manager på Trimb Healthcare.

Friska naglar i tre snygga färger
Nailner nagellack som andas är speciellt framtaget för att naglarna ska få det naturliga syre de behöver för att återhämta sig och förbli friska. Det täcker skadade, missfärgade och torra naglar. Det är en perfekt lösning för den som inte vill gömma undan naglarna på grund av nagelsvamp, skador eller missfärgningar. Nailner nagellack finns i tre snygga nyanser:

  • Rosy Red
  • Soft Pink
  • Vivid Pink

Nailner nagellack kan användas med alla Nailnerprodukter utan att påverka effekten av behandlingarna mot nagelsvamp. Nailner nagellack säljs på apotek. Rekommenderat cirkapris: 99 kr/8 ml.

Varför ska man undvika traditionellt nagellack?
Nagelsvamp är en vanlig infektion som drabbar många svenskar. Traditionellt nagellack döljer problemen men kan samtidigt förvärra dem. Svamp trivs i mörker, och det är just en sådan miljö som nagellacket skapar. Vanligt nagellack skapar dessutom en försegling som kan kapsla in svampen. För att minska risken att drabbas av nagelsvampsinfektion bör man därför undvika sådana produkter. Nailner nagellack kan användas till alla naglar – såväl friska som skadade, missfärgade eller torra naglar, till exempel på grund av en svampinfektion.

Nailner – produktserien för fina naglar året om
Nailner är en serie produkter som ger fina naglar året om. Nailner Nagellack som andas är speciellt utvecklat för att naglarna ska få det naturliga syre de behöver för att återhämta sig och förbli friska. Nailner Behandla & Färga kombinerar behandling av nagelsvamp med ett andningsbart nagellack som döljer missfärgningar. Nailner 2 i 1 behandlar effektivt nagelsvamp och ger synligt resultat efter 7 dagar. Läs mer på: www.nailner.se

Försäljningsställen: Nailner säljs på apotek.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login