Nya, väldoftande kroppsoljor från The Body Shop

Av den 11 september, 2020

Ge solkysst hud ännu mer glow med våra nya, väldoftande och närande Nourishing Dry Oils. Torroljan absorberas snabbt och lämnar ett kladdfritt resultat, ger en naturligt fin lyster på huden som hålls silkeslen i upp till 48 timmar. Använd istället för, eller efter Body Lotion! 

OLIVE NOURISHING DRY OIL
Gamla godingen Olive i nya Olive Dry Body Oil har en fräsch, grön doft som balanseras med vackra, blommiga noter som gör det lätt att drömma sig bort till en solig olivlund vid Medelhavet. Oljan innehåller ekologisk, Community Fair Trade-producerad olivolja från Italien där olivproduktionen funnits sedan medeltiden. Oliverna odlas och skördas för hand innan de kallpressas för att utvinna den fina, mjukgörande oljan som använts som en hudvårdande ingrediens i tusentals år. 

125 ml / 175:-

MORINGA NOURISHING DRY OIL
En blommig dröm! Förutom noter av delikat moringa, så har Moringa Dry Body Oil även en söt doft av nyklippt gräs. Moringa Dry Body Oil är liksom Olive berikad med Community Fair Trade-olivolja, och även moringafröolja från Rwanda, som är en av våra nyaste Community Fair Trade-ingredienser. Jordbrukare i Rwanda plockar moringa-skidor och öppnar fröna för hand för att ta ut kärnorna. Detta traditionella sätt att skörda används också för att kunna ta bort mindre bitar av fröskal runt kärnan, innan de pressas för dess olja. 

125 ml / 175:-

I butik nu i Örebro!

Skönhet | Nya, väldoftande kroppsoljor från The Body Shop
Örebroguiden

Källa: The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login