Nya Suunto 9 i titan och utökade träningsmöjligheter med Suunto Fitness 3

Av den 12 september, 2018

Suunto släpper fyra nya designer i Suunto 9-kollektionen i dag och utökar sitt sortiment med GPS-sportklockor. Suunto 9 har hyllats för sin GPS batteritid på 120 timmar och ett intelligent system för batterihantering som ger användare smarta påminnelser för att se till att batteriet räcker för dina behov.

De nya modellerna inkluderar en Suunto 9 toppmodell med en robust titaninfattning och ett mejslat, triangulärt armbandsmönster som hämtar inspiration från Suuntos anrika äventyrshistoria. Titanmodellen får sällskap av tre strömlinjeformade Suunto 9-modeller utan barometer i svart, vitt och limegrönt. Modellerna har samma fantastiska batteriprestanda, men lämpar sig bäst för mindre kuperad terräng.

Inte nog med detta. Suunto 3 Fitness-kollektionen har fått två nya designer – Burgundy och Copper – plus en spännande programvaruuppdatering som innehåller två nya träningsprogram till funktionen anpassad träningsvägledning.

Suunto 9: Den seriösa idrottarens val
Klockan Suunto 9 utformades för världens mest krävande idrottare och har snabbt blivit en betrodd partner för professionella idrottare och äventyrare över hela världen. Suunto 9 är tillverkad för långa och hårda träningspass och lopp, och den har testats under extrema förhållanden i tusentals timmar av framstående elitatleter, bland annat 2018 års Western States Endurance Run-vinnare Francois D’Haene.

-Jag behöver produkter som är användarvänliga och pålitliga, och Suunto 9 kombinerar dessa egenskaper. Klockan är enkel att använda, och den utökade batteritiden och de intelligenta batterifunktionerna gör den till en idealisk partner för alla typer av äventyr, säger D’Haene, som har den snabbaste kända tiden på Kaliforniens 338 kilometer långa John Muir Trail.

– För en ultraterränglöpare som jag är batteritid en mycket viktig faktor, så den här innovationen är helt suverän, fortsätter han.

Suunto 9 Baro Titanium har safirlins, titaninfattning av grad 5, silikonarmband med snabbfinfästning och en barometrisk höjdmätare. Klockan kommer att kosta motsvarande 699 €.

Suunto 9 Black, White och Lime har mineralkristallglas, infattning i rostfritt stål, silikonarmband med snabbfinfästning och GPS baserad höjdmätning. Klockorna kommer att kosta motsvarande 499 €.

Suunto 3 Fitness: Skapa målsättningar med anpassad träningsvägledning
Suunto 3 Fitness är designad för aktiva människor som uppskattar hälsa och välbefinnande. Varje klocka levereras med en justerbar, sju dagar lång träningsplan baserad på användarens kondition. Klockan övervakar dessutom sömn, stress och återhämtning, så att användare kan hitta rätt balans mellan vila och träning.

I oktober lanserar Suunto två nya färger för Suunto 3 Fitness – Burgundy och Copper – plus en ny programuppdatering som utökar de anpassade träningsprogrammen på den prisbelönta sportklockan. Användare kan välja mellan träningsprogrammen nedan baserat på sina målsättningar och önskemål:

Improve: Den nuvarande standardplanen på Suunto 3 Fitness som gradvis hjälper användare att förbättra sin kondition
Boost: En mer rigorös träningsplan som snabbt hjälper användare att förbättra sin kondition
Maintain: Hjälper användare bibehålla sin nuvarande konditionsnivå samtidigt som de tränar regelbundet

De två nya Suunto 3 Fitness färgerna har akryllins, infattning av rostfritt stål, silikonarmband med snabbfinfästning och mobilassisterad GPS. Modellerna kommer att kosta motsvarande 229 €.

Håll dig uppkopplad med Suunto-appen
Både Suunto 9 och Suunto 3 Fitness ansluter till den nya Suunto-appen, som låter användare spåra sina äventyr samt långsiktiga trender såsom daglig aktivitet och sömn. Med hjälp av appen kan klockorna ta emot mobilaviseringar så att inkommande samtal, meddelanden och aviseringar visas direkt på klockan. Genom att ansluta Suunto 3 Fitness med Suunto-appen möjliggör du registrering av hastighet, distans och rutt med hjälp av mobiltelefonens GPS. Suunto-appen finns tillgänglig via App Store och Google Play.

De nya modellerna av Suunto 9 och Suunto 3 Fitness finns tillgängliga hos särskilda återförsäljare och på suunto.com den 2 oktober 2018.

Prylar | Suunto
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login