Nya sommarresmål 2019 med Star Clippers segelkryssningar

Av den 7 maj, 2018
Komodoöerne och Star Clipper

Finn din drömdestination och upplev världen på havet. Låt en segelkryssning ombord på ett av de tre klassiska segelfartygen, Star Flyer, Star Clipper eller Royal Clipper, bli din favoritsemester.

Segelsemester sommaren 2019
Rederiet Star Clippers har startat försäljningen av kryssningar inför sommaren 2019. De populära kryssningarna blir fort utsålda så var ute i tid med att boka. Börja redan nu planeringen av en helt fantastisk semester på öppet hav, med vita segel, delikata måltider ombord, vattensporter och härliga sol- och badupplevelser. En cocktail i Tropical Bar ute på däck med levande musik avrundar dagens utflykter.

Ny resa under 2019 är kryssningen Singapore till Kota Kinabalu. Upplev en autentisk resa under segel på denna unika kryssning till den exotiska ön Borneo ombord på Star Clipper.
Besök avlägsna öar, utforska fantastiska nationalparker, vandra i tät regnskog och prova snorkling, dykning och kajakpaddling i det varma kristallklara vattnet. Upptäck Brunei, ett av världens minsta och rikaste länder.

Medelhavet lockar

Att anlända till Medelhavets pärlor med ett segelfartyg är en härlig upplevelse. Vilka destinationer skall man välja? Royal Clipper, rederiets största fartyg, har unika seglingar till Korsika och den franska Rivieran. Har du drömt om att uppleva Monaco Grand Prix kan du kombinera det med en kryssning från Rom till Cannes. Välj en helfransk tur fram och tillbaka till Cannes och Formel 1 tävlingen i Monaco. För alla som älskar Italien ger Amalfikusten minnen för livet med Amalfi och Sorrento. Det är något helt säreget att anlända till de klassiska hamnarna med fulla segel. En kryssning från vackra Venedig längs den Kroatiska kusten ger den bästa seglingsupplevelsen i Adriatiska havet.

Grekiska övärlden
Vitkalkade hus, azurblått hav, grekisk sallad och kylt friskt vitt vin. Star Flyer låter dig uppleva Egeiska Havet i all sin prakt. Njut av morgonkaffet på väg mot en ny ö medan du känner stillheten ombord. Sitt under stjärnhimmel och månsken i en ljum sommarvind efter en flera rätters middag. Fartyget seglar från Aten till öarna i Kykladerna på en veckas turer till de bästa hamnarna så att du kan uppleva dina gamla favoriter och samtidigt nya charmerande byar och stränder. Vill du kombinera Grekland med Kroatien och Montenegro följ med på en 10 respektive 11 dagars tur till Adriatiska havets övärld.

Bali – en ny favorit
Ön Bali i Asien är en perfekt utgångspunkt för en seglingsupplevelse i Indonesiens spännande och varierande örike med Star Clipper. Veckokryssningarna tar dig med till okända öar, kända Lombok, nationalparker och vackra stränder. Du ligger på däck och njuter och lyssnar till vågornas brus mot fören på skeppet. Eller kanske får hjälp med att klättra upp i en av masterna för att se de indonesiska öarna från ovan med en storslagen utsikt över himmel och hav. Allt du drömmer om med en romantisk segelkryssning i kombination med exotiska farvatten gör Bali kryssningarna till rederiets nya storsatsning. Vill du kombinera Bali med Singapore så seglar fartyget två gånger under säsongen på en 14-dagars kryssning. Så man kan uppleva mer tid på öarna och till havs.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login