Nya smaker på Linschips och Potatischips på Hemmakväll

Av den 24 juli, 2018

Estrella Linschips Rach & Soucream och potatischipset Gräslök & Cream Cheese förlanseras på Hemmakväll.

Är det sant? Jajamän! Nu lanserar Estrella ännu ett veganskt, glutenfritt och fantastiskt gott Linschips med smak av Ranch & Sourcream! Tillsammans med Potatischips med smak av Gräslök & Cream Cheese förlanseras nyheterna på Hemmakväll redan på torsdag. Finns det något godare?

Alla goda ting är tre och Estrella Linschips är inget undantag. Originalet från Estrella har levererat starkt sedan starten och nu följs succésnackset upp med en tredje smak: LinschipsRanch & Sourcream!

En tredje smak från Estrella
Linschips har blivit oerhört populärt och det är hög tid att utöka sortimentet med en tredje smak. Egenskaper som mindre fett, färre allergener och mer protein har engagerat konsumenter men självklart är smaken alltid i fokus när det kommer till snacks.

– Linschips Ranch & Sourcream är fylliga och smakrika vilket ger extra skjuts till den krispiga linbasen. Det är en smak som växer i popularitet och definitivt är värd att förhöja linschips. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda variation, säger Karin Isaksson, Brand Manager på Estrella.

Redan nu på torsdag 26/7 landar den veganska och glutenfria nyheten på Hemmakväll.

Efterfrågat potatischips från konsumenterna
Estrella lanserar även potatischipset Gräslök & Cream Cheese. Klassiska smaker som förenar krämigt, syrligt och fräscht på tunna och krispiga chips. Estrella lyssnar på konsumenterna och när chipsälskarna själva efterfrågar smaker rankar kombon av Cream Cheese och Gräslök högt. Mia Lundberg, Brand Manager på Estrella kommenterar

– Gräslök & Cream Cheese är en smakkombination som hamnar högt när konsumenter föreslår egna chipssmaker. Självklart vill vi tillmötesgå önskningar om det är möjligt att göra det riktigt, riktigt gott.

Gräslök och Cream Cheese är två goda smaker för sig och som tillsammans blir en riktig fullträff. De passar extra bra på släta potatischips som låter både gräslöken och den krämiga osten träda fram och ta plats på smaklökarna direkt – briljant! Nyheterna förlanseras på Hemmakväll torsdagen 26/7.

Dessa nyheter och mer där till lanseras i övriga butiker vecka 34.

Håll utkik! Fler spännande nyheter presenteras snart!

Mat & Dryck | Hemmakväll
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login