Nya singeln “Done For Me (ft Kehlani)” från Charlie Puth ute nu

Av den 31 mars, 2018

Den flerfaldigt GRAMMY®nominerade artisten, låtskrivaren och producenten Charlie Puth har släppt singeln “Done For Me (featuring Kehlani)” som nu finns tillgänglig hos samtliga återförsäljare och streamingtjänster, singeln gästas av den GRAMMY®nominerade R&B stjärnan Kehlani.

”Done For Me” är den senaste singeln från Puths kommande album Voicenotes som släpps den 11 maj men som redan nu går att förhandsbeställa.

Albumet Voicenotes är uppföljaren till det RIAA-certifierade platina-albumet Nine Track Mind som släpptes 2016, det egenproducerade albumet är Puths andra album och innehåller den redan tvåfaldigt platinacertifierade hitsingeln ”Attention” och uppföljaren ”How Long”.

”Attention” var Puths femte RIAA-certifierade platinasingel och har toppat topplistor världen över såsom Billboard Top Hot 100, Hot AC Radio och Top 40 radio, tidningen The New York Times beskrev Attention som en av de bästa låtarna 2017.

Likaså har uppföljaren ”How Long” toppat listorna och var enligt Vanity Fair en av de 17 bästa poplåtarna 2017, tillsammans har ”Attention” och ”How Long” musikvideos på YouTube över en miljard visningar.

Förhandsbeställ albumet här – https://atlantic.lnk.to/VoiceNotesPR

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login