Nya Minttu Twist – lakritsstång, polkagris och bubbelgum på flaska

Av den 7 september, 2018
Minttu Twist

Lekfulla och spännande smaker med endast 16 % alkohol, det är nya Minttu Twist – en ny produktserie från den friska pepparmintsklassikern i Finland. Den 1 september lanseras Minttu Twist i smakerna Laqriz, Polka och Bubbelgum på Systembolagets beställningssortiment.

Minttu, den klassiska pepparmintshoten från Finland, lanserar nu en serie lågalkoholalternativ som svar på den rådande lågalkoholtrenden och det stadigt växande shotsegmentet.

Tre smaker tar plats i den nya lanseringen i en godisserie tappad på flaska: mjuk och fräsch mintlakrits, söckersött bubbelgum och klassiska polkagriskarameller.

– Lågalkoholtrenden har funnits med oss ett tag, och då framförallt inom vin och öl, men vi ser också en växande efterfrågan på lågalkoholhaltiga alternativ när det kommer till shots. Att addera nya spännande smaker till den klassiska Minttu och dessutom med en tredjedel av originalets alkoholhalt känns både kul och modernt , säger Pia Hägglöf, varumärkesansvarig för Minttu.

Minttu Twist är ett lekfullt och färgglatt alternativ till shots med högre alkoholhalt. Till skillnad från klassisk Minttu är Minttu Twist lättare med sina 16 procent alkoholhalt mot originalets 35 procent. Däremot har man inte tummat på den intensiva smakupplevelse som karaktäriserar Minttu. Minttu Twist finns på Systembolagets beställningssortiment från och med september.

Minttu Twist
Arikelnummer: 82957, 83156, 83088
Alkoholhalt: 16,0%
Pris: 159 kr för 50cl

Mat & Dryck | Minttu
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login