Nya handböcker till Minecraft

Av den 8 november, 2017

Lagom till julhandeln släpps fyra heta Minecraftnyheter. Guideböckerna till Redstone och Nethern och End är fullmatade med praktiska tips från Mojangs egna experter, och Minecraft Mobikon innehåller avslöjande fakta om olika mobar. Dessutom släpps en exklusiv presentbox. 

Nu kommer den tredje och fjärde guideboken i den nya och uppdaterade Minecraftserien som lanserades tidigare i år. Guideboken till Redstone och Guideboken till Nethern och End är fyllda med smarta strategitips från Mojangs egna spelexperter. Redstone är mer för den tekniskt lagda som vill sätta sina konstruktörskunskaper på prov. Läsaren får hjälp att bygga kretsar och massor av tips på roliga projekt som fyrverkerier och mobfällor.

Nethern och End är till för den äventyrligt lagda som vill få hjälp att överleva i de kusligare dimensionerna av Minecraft. Den här guideboken lär dig hur man tar sig fram på dessa märkliga platser, hur man besegrar mobarna och hittar sällsynta block och föremål.

Till Minecraft-fansens glädje lanseras samtidigt boken Minecraft Mobikon, författad av Alex Wiltshire. I boken avslöjar han fakta om olika mobar som endast ett fåtal Minecraftanvändare känner till.

Minecraft Mobikon är rikt illustrerad av den svenske illustratören Anton Stenvall, vars originalteckningar just nu ställs ut på Riche i Stockholm. Samtliga intäkter från försäljningen går direkt till Mojangs välgörande projekt Block by Block – ett program för att engagera och involvera människor över hela världen i urban design.

Exklusiv presentask för Minecraftfans
Den fjärde nyheten är en presentbox i sann Minecraft-anda. Inuti den robusta plåtboxen gömmer sig en pocketbok – Överlevarnas hemligheter, en poster, klistermärken och målarbok. En perfekt julklapp för alla Minecraft-fans!

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login