Nya generationens Alienware-modeller med design och prestanda i världsklass

Av den 16 maj, 2020

Dell Technologies och Alienware introducerar idag ett nytt sortiment av gamingdatorer. 

  • Alienware Area-51m – världens mest kraftfulla bärbara speldator*
  • Alienware m15/m17 – tunna och kraftfulla bärbara speldatorer som är packade med kraft och prestanda
  • Alienware Aurora – Toppvalet för stationära e-sportsdatorer, nu med ny teknik för vattenkylning

Alienware Area-51m: Prestanda av en stationär dator med överklockbara CPU:er och GPU:er

Alienware Area-51m, baserad på Ledgend-seriens industridesign, särskiljer sig som en bärbar speldator med uppgraderbara och överklockbara processorer och grafikkort designade för spelare som vill ha den bästa upplevelsen oavsett var de befinner sig.

Nu höjer vi ribban och gör denna bärbara speldator ännu kraftfull. Med 10:e generationens S-serie-processor från Intel® Core™ får Area-51m 10 kärnor (för första gången på bärbara datorer från Alienware), 20 trådar och upp till 5,3 GHz med Thermal Velocity Boost för att maximera effektiviteten och prestandan.

Vår nya Alienware Cryo-Tech™-kylteknik ökar luftflödet och prestandan. Denna innovativa design inkluderar ett luftintag placerat ovanför tangentbordet, större fläktblad och fötter för bättre höjd. För första gången introducerar vi också ångkammarkylning ochspänningsregulatorer (upp till 12 fas) på utvalda konfigurationer, som upprätthåller effektnivåer för oavbrutna maraton-spelsessioner. Dessutom erbjuder Area-51m nu även grafik från AMD Radeon RX.

Den uppgraderade Area-51m är designad för att erbjuda den bästa skärmupplevelsen på 17 tum. Datorn erbjuder därför FHD-paneler (upp till 300Hz) med hög uppdateringsfrekvens som gör den redo för e-sport och material i UHD-upplösning.

Spela i stil med hjälp av det nyutvecklade Alienware-tangentbordet med N-Key rollover-teknik och Per-Key RGB-belysning. Datorn är tillgänglig i Sverige den 23 juni med ett startpris på 3 499,99 USD. För en närmare titt på den nya Alienware Area-51m, kolla in den på Alienware Arena.

Alienware m15/m17: Tunna bärbara speldatorer packade med kraft och prestanda

Som några av de tunnaste och mest kraftfulla bärbara speldatorerna på marknaden är Nya Alienware m15/m17 inga lättviktare när det kommer till att spela dina favorittitlar flera timmar i sträck, utan att kompromissa på upplevelsen.

Denna nya generationen av m15/m17 levereras med 10:e generationens Core-mobilprocessorer från H-serien, vilket tillåter överklockning på i9-10980HK-processorer och ger fantastisk respons, konsekvent prestanda och visuellt fantastiska displayalternativ.

Med den nya Alienware Cryo-Tech-kyldesignen bekämpar m15/m17 spelarens största motståndare – värmen. Dess innovativa spänningsregulatorer hjälper till att hålla effektnivåerna höga för att driva prestanda under en längre tid. Med m17 får spelaren också maximal grafikprestanda med NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER Max-P.

M15/m17 har imponerande specifikationer och funktionsalternativ som inkluderar upp till 32 GB DDR4-minne, mikro-SD-mediekortläsar och Thunderbolt™3-kompatibla portar för snabbladdning. M15/m17 levereras med nya interna grafiska alternativ för fler bilder per sekund (NVIDIA GeForce/ AMD Radeon GPUs). Modellerna finns i flera olika färger inklusive: Dark Side of the Moon och Lunar Light. De senaste versionerna finns tillgängliga från och med den 21 maj med ett startpris på 18 990 kr (15”) och 19 990 kr (17”). Klicka in på Alienware Arena för en närmare titt på de nya bärbara datorerna Alienware m15 och m17.

Lanseringen av Alienware m15/m17 kommer att kickstartas den 21 maj med ett digitalt evenemang med livespelsmatcher tillsammans med dina välkända e-sportprofiler från Team Liquid, influencers och medlemmar från Alienware Hive. Eventet kommer även att innehålla DJ-mashups av soundtracks från populära spel, digitala fan-art-sessioner och möjlighet att digitalt kunna integrera med produkterna, titta på innehåll, registrera dig för exklusiva belöningar och mycket mer. Kolla in AlienwareOutpost.com för mer information och för att delta i fan art-tävlingen som börjar idag!

Alienware Aurora: Det självklara valet för e-sport

Alienware lanserade den första vätskekylda datorn under 2004, och nu introducerar vi vårt första vätskekylda grafikkort (PCI-e) på Alienware Aurora. Datorn kommer med NVIDIA’s GeForce RTX 2080 SUPER och levererar en temperaturminskning på upp till 19,5-procent, samt upp till 69,2 procent brusreduktion. Aurora kommer med 10:e generationens Intel Core i9-10980HK-processorer, HyperX FURY XMP DDR4-minne och möjligheten att välja till ett nätaggregat på 1000W. konfigurationer och en ny ambient light ring som ger en fullständigt anpassningsbar fjärde AlienFX ljus-zon på våra modeller med Lunar Light.

Alienware Aurora finns tillgänglig från och med 21 juli till ett rekommenderat pris på 1 129.99 USD och fler konfigurationer för $879.99 USD. Klicka in på Alienware Arena.

Tidig förhandstitt på Alienware 25 360Hz Gaming Monitor: Byggd för e-sport

För gamers som behöver en snabb och responsiv skärm passar kommande Alienware 25 Gaming 360Hz Monitor (AW2521H) med Legend ID-design perfekt. Denna 24,5-tums monitor har en 360Hz uppdateringsfrekvens – tre gånger snabbare än de flesta gamingskärmar – och NVIDIA G-SYNC®. Tack vare snabbare IPS-teknik, kan spel köras utan nämnvärd screen tearing eller suddighet, med konsekventa färger från varje vinkel. Alienware 25 360Hz Kommer finnas tillgänglig senare i år – mer information kommer snart.

Uppdaterade versioner av Dell G3 15 och G5 15

Vi har också uppdaterat våra budgetvänliga datorer Dell G3 15 och G5 15. Dessa laptops kommer med 10:e generationens Intel H-serie av mobilprocessorer och NVIDIA’s GeForce grafikkort. Game Shift-tekniken ger maximal fläkthastighet och optimal prestanda med ett knapptryck. G3 15 och G5 15 kommer att finnas tillgängliga från och med den 26 maj med ett rekommenderat pris på 10 590 kr (G3) och $829.99 USD.

Dell Migrate

Vi introducerar också Dell Migrate, ett nytt gör-det-själv-verktyg som gör det möjligt att flytta viktiga data och filer från Windows-baserade PC:s med Windows 8 eller högre till din Alienware-enhet.

Spel | Nya generationens Alienware-modeller med design och prestanda i världsklass
Örebroguiden

Källa Dell Technologies
Disclaimers:
*When equipped with Intel Core 19-9900K processor, 64GB of DDR4 2666MHz memory and NVIDIA GeForce RTX (8GB) graphics. Based on internal analysis of competitive gaming laptops as of Dec 2018. 

You must be logged in to post a comment Login