Nya Color Care från Biolage R.A.W.

Av den 21 april, 2018

Biolage R.A.W. senaste lansering Color Care är en serie för färgbehandlat hår – serien består av ett schampo, balsam och ett värmeskydd.

Color Care Shampoo är ett rengörande schampo för färgbehandlat hår som lämnar håret mjukt och glansfullt och behåller hårets färgintensitet. Schampot innehåller kokosmjölk och ängskrasseolja som är rik på antidoxidanter för att verka vårdande och färgbevarande. 

Color Care Conditioner är ett vårdande balsam som återfuktar och skyddar färgbehandlat hår. Håret blir mjukt, glansfullt och hårets färgintensitet behålls. Balsamet innehåller kokosmjölk och ängskrasseolja som är rik på antidoxidanter för att verka vårdande och färgbevarande. 

Color Care Heat Styling Primer är en leave-in styling som skyddar mot värme upp till 230C och gör att föningstiden reduceras och ger ett mer hållbart stylingresultat med glans. Produkten innehåller kokosmjölk och ängskrasseolja som är rik på antidoxidanter för att verka vårdande och färgbevarande. 

Biolage R.A.W. hårvårdsserier är baserade på ingredienser med ett naturligt ursprung. Resultatet är en naturlig känsla med professionella formulas för kompromisslösa resultat och för en fräsch och naturlig hårlook. 

Produkterna innehåller ingredienser med upp till 99 % naturligt ursprung, och förpackningarna är framställda av 56 % återvunnen plast.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login