Ny vietnamesisk choklad med ingefära & lime från prisbelönade Marou

Av den 1 november, 2020

I chokladserien Single Origin Plus matchar Marou kakao med andra smaker från samma region. De har tidigare upptäckt kalamondincitrus i regionen Tien Giang, kokosmjölk i regionen Ben Tre och Arabicakaffe i regionen Lam Dong; Alla tre chokladkakor har vunnit priser på prestigefyllda chokladtävlingen International Chocolate Awards. Nu släpper Marou den fjärde smaken i serien: mörk choklad 69 % kakaohalt med kryddig ingefära och sötsyrlig lime.

Förutom ingefära och lime så innehåller chokladen endast kakao och rörsocker; Marou använder så få ingredienser som möjligt för att framhäva kvalitetskakaons smak. Marou producerar chokladen hantverksmässigt från kakaoböna till chokladkaka och de köper kakao direkt från kakaobönderna för mer än två gånger marknadspriset. Chokladkakorna är veganska, glutenfria, och nötfria.

Marous smaksatta choklad finns nu både som chokladkaka i formatet 80 gram för ca 75-89 Kr och 24 gram för ca 35-45 Kr.

Marou, Vietnams första premiumchoklad, började som en dröm och ett äventyr, och är just nu en av världens mest uppmärksammade och prisbelönta chokladmärken. Med rötterna i fransk kvalitetstradition leder Marous single origin-choklad oss genom Vietnams djungler till dimhöljda högländer, vita sandstränder och ända till Mekongflodens delta. En oöverträffad smakupplevelse som i varje bit låter oss upptäcka ett tidigare outforskat chokladland. Nästintill alla sorter är prisbelönta.

Marou choklad går att köpa online på Saluhall.se och Chokladshoppen.se.

Mat  | Ny vietnamesisk choklad med ingefära & lime från prisbelönade Marou
Örebroguiden

Källa: Beriksson

You must be logged in to post a comment Login