Ny träningsresa till New York – för alla som hatar att träna

Av den 22 november, 2017
Grym kombo av träning och färgstarka upplevelser i det stora äpplet.

Nu presenterar Go Active en unik träningsresa för alla som hatar att träna. En långweekend i världens roligaste stad, New York, där deltagarna samtidigt får alla verktyg som behövs för att en gång för alla komma igång med träningen – och behålla motivationen.

Är du också en av dem som kommer på hundra ursäkter att inte träna? Som vet att du borde, men har så svårt att lyfta ändan ur soffan. Då är det här resan för dig. Under ledning av coacherna Brita Zackari, Simon Forsberg och Louise Forsberg får deltagarna varva shopping, sightseeing och god mat med allt från kom-igång-jogging och yoga i Central Park till styrketräning vid Brooklyn Bridge. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd, vilket gör att både personer som vill komma igång med träningen och de som vill få ny inspiration kommer få ut massor av resan.

Det blir tre schemalagda aktiviteter per dag, träningspass, föreläsningar och workshops. Du deltar i det som lockar dig. Vårt mål är att du efter den här resan ska känna dig tryggare i din träning, tycka att träning är enkelt och få hjälp att få in träningen i ditt vardagliga liv så att du inte lägger av igen efter några veckor, säger Anna Korsvik, marknadsansvarig Go Active.

Go Actives träningsresa till New York avgår den 13 juni och platserna har precis släppts, hitta mer information här » https://www.goactivetravel.se/traningsresor/training-weekend-new-york-med-brita-zackari-och-shape-of-mind

Coacher….

Brita Zackari 
Brita är högaktuell som författare med sin bok ”Jag hatar att träna” där hon bland annat skriver om hur vi kan hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sådant man känner sig dålig på. Brita är även programledare och föreläsare.

Simon Forsberg 
Simon har över 10 års erfarenhet som personlig tränare och KBT-terapeut. Han brinner för att förmedla verktyg inom träning och mindset.

Louise Forsberg Louise är kostrådgivare och beteendevetare med stor kärlek både till NYC och till att våga testa nya grejer. Hon tränar själv inför sin första triathlon.

Om Go Active
Go Active skapar träningsresor med omsorg och nyfikenhet. De väljer ut de bästa platserna för träning utomlands och de roligaste och mest spännande tävlingarna. Varje träningsresa med Go Active bygger på en kombination av träning, inspiration, upplevelser och avkoppling i en miljö som tilltalar alla sinnen. Små grupper är lika självklara som personliga hotell, god mat, intressanta föreläsningar, social samvaro och spännande, färgstarka upplevelser. Go Active är en del av Unlimited Travel Group.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login