Ny singel med Elin Namnieks 27 april

Av den 22 april, 2018

Elin Namnieks är tillbaka med nya singeln ”Girl in the car”, den 27 april släpps låten som blandar starka hookar med en skön ”in-your-face” attityd och den är ytterligare ett bevis för Elins fingertoppskänsla för cool och modern pop!

Elins senaste release “Got No Time” fick ett starkt mottagande när den addades på flera tunga Spotifylistor som t.ex. “New Music Friday” och “New Talent”. När det nu är dags för ny release är Elin både stolt och taggad och kommenterar Girl in the car såhär:

Av alla låtar jag skrivit är detta nog min favorit. Helt plötsligt har jag vågat utveckla ett sound med attityd, tungt beat och ett tydligt budskap.

Girl in the car är ett statement till alla killar som tror att man kan göra lite som man vill – men får lära sig den hårda vägen att verkligheten ser annorlunda ut! Genom en avskalad men ändå tung produktion levererar Elin med sin coola röst en popdänga som kommer lyfta hennes namn ytterligare på pophimlen. Girl in the Car är skriven tillsammans med Anton Nessvi som också producerat.

Elin håller för närvarande på att boka upp sommarens spelningar som bland annat kommer att ta henne utanför landets gränser. Detta samtidigt som hon smider ihop ny musik för kommande releaser och engagerar sig i hjärtefrågorna fitness och entreprenörskap. Förutom musiken och övriga sysselsättningar driver hon också tillsammans med bästa vännen Mollie Minott (före detta Lindén) podcasten “Flickorna från Småland”. Kort sagt är kalendern fulltecknad och 2018 ser minst sagt spännande ut!

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login