Ny sångare gör entré i BlackJack

Av den 7 oktober, 2016

För drygt en månad sedan hoppade Tony Ljungström av jobbet som frontman och sångare i BlackJack. Nu har killarna hittat en ny sångare – den mycket populära Kjelle Danielsson som tidigare sjöng och spelade trummor i Jannez.

Kjelle slutade i Jannez 2013 på grund av personliga skäl. Så sent som i fjol släppte han en låt som han tillägnade sin bortgångne son Alexander, men är nu alltså tillbaka på dansbandsscenen.

Kjelle är en perfekt ersättare till Tony, säger Peder Matz i bandet. Rent röstmässigt ligger Tony och Kjelle ganska lika varandra och dessutom får vi en perfekt frontman som dessutom redan är välkänd och populär i dansbandsvärlden efter sina år i Jannez. Det är otroligt inspirerande och kul att han sa ja när vi frågade.

Nu startar vi turnerandet med Kjelle och har samtidigt siktet inställt på ett nytt album som vi släpper i vår. men innan dess släpper vi en digital singel under hösten så alla fans får höra hur vi låter med Kjelle. Det här är oerhört kul och inspirerande, avslutar Peder.

Fredag 14 oktober kommer BlackJack till Best Western ute vid Eurostop i Örebro, kl. 21.00 beräknas det börja.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login