Ny begränsad upplaga från Göteborgs Rapé – med smak av svenska bär

Av den 17 maj, 2018

Nu lanserar Swedish Match Göteborgs Rapé Limited Edition 2018, som har sin grund i Göteborgs Rapés klassiska karaktär. Den nya produkten har en ljus och kryddig tobakskaraktär med inslag av blåbär och lavendel, samt aningen citrus och vanilj.

Nu börjar produkten säljas i Swedish Match Stores samt på www.swedishmatch.se. I Swedish Match Stores kommer Göteborgs Rapé Limited Edition 2018 att kosta 49 kronor, och på www.swedishmatch.se kommer den att kosta 47 kronor.

– Göteborgs Rapé är ett av våra mest innovativa varumärken, där vi regelbundet jobbar med att ta fram nya produkter med nya smaksättningar för att utveckla vårt sortiment. I denna upplaga har vi utgått från den traditionella Göteborgs Rapé-smaken och tillsatt en touch av svenska bär, säger Tove Lundgren, Brand manager på Swedish Match.

Totalt lanseras 315 000 dosor av Göteborgs Rapé Limited Edition 2018. På måndagen den 21 maj kommer produkten att lanseras brett och börjar då också säljas på Reitan (7-Eleven samt Pressbyrån), ett flertal bensinstationskedjor samt på www.snusbolaget.se och i Duty Free på större flygplatser och fartyg. Den kommer också finnas hos enskilda tobakshandlare runtom i Sverige. Produkten finns tillgänglig så långt lagret räcker.

Nöje
Öreboguiden

You must be logged in to post a comment Login