NVT 1-2 Hampetorp Open 2020

Av den 10 juli, 2020

Varmt välkomna till premiärhelgen i årets NVT och den andra upplagan av Hampetorp Open, vid Hjälmarens södra strand. Tävlingen spelas som PDGA-sanktionerad (C-tier) och över två ratinggrundande rundor på vardera 18 hål (2×9 hål per runda).

Med hänsyn tagen till gällande restriktioner och rekommendationer avseende pågående viruspandemi, så behöver startfältet delas upp och tävlingen genomföras under två dagar.

Lördag den 18/7 spelar MA3, MA4, MJ18 och MJ12, med ett tak på max 50 deltagare (eventuella caddies och/eller publik inräknade).

Söndag den 19/7 spelar MPO, FPO och MA2, med ett tak på max 50 deltagare (eventuella caddies och/eller publik inräknade).

Anmälan sker i den postade anmälningstråden idrottonline.se/KFUMOrebroFrisbee-Frisbee/Discgolf/tavlingar/NVT. Ange för- och efternamn, klass, tävlingens namn (NVT 1-2 Hampetorp) och eventuellt PDGA-nr. Anmälan är fullständig efter betalning 100 kr via Swish till TD Peter Magnholt på 070-2473841. Deltagande i juniorklassern (MJ12 och MJ18) är gratis och för anmälan räcker då att posta i anmälningstråden nedan.

Tävlingsklasser att anmäla sig till är:

  • MPO – Open
  • FPO – Dam
  • MA2 – Medelgod amatör, rating < 935
  • MA3 – Rekreationsamatör, rating < 900
  • MA4 – Nybörjare, rating < 850
  • MJ12 – Pojkjunior, fyller högst 12 år under året.
  • MJ18 – Herrjunior, fyller högst 18 år under året.

Minst fyra deltagare krävs för att en klass ska spelas, undantaget FPO och juniorklasserna. Vid färre deltagare flyttas de enligt NVT:s regler till närmast ovanförliggande klass.

Avanmälan måste ske minst 24 timmar innan tävlingsstart för att avgiften ska betalas tillbaka.

Anmälan stänger kl 20.00 kvällen innan respektive tävlingsdag, varefter grupper och starthål lottas samt anslås på tävlingens sida hos PDGA.

Närvaroregistrering och upphämtning av pappersscorekort på plats i tävlingssekretariatet mellan kl 09.00-09.30, start kl 10.00.

På scorekorten kommer länk och inloggningsuppgifter till PDGAs live-scoring att finnas och förhoppningen är att åtminstone någon i varje grupp är beredd att logga gruppens scorer där under pågående runda.

Lunchpaus mellan rundorna tar vi som vanligt på lite drygt en timme från det att sista grupp har kommit in efter första rundan. Starttid för runda två kommer att postas här i evenemanget.

Lunchalternativen undersöks i skrivande stund och en post här i evenemanget kommer att publiceras om vilka möjligheterna till att inhandla något att äta är, alternativt om matsäck behöver tas med.

Varmt välkomna till Hampetorp helgen 18-19 juli!

Träning & Hälsa | NVT 1-2 Hampetorp Open 2020
Örebroguiden

Källa Närke och Värmlands Discgolftour

You must be logged in to post a comment Login