Nu stänger Storstenshöjden

Av den 24 mars, 2017
Arkivbild

Nu har våren kommit och det har blivit dags att stänga Storstenshöjden för den här säsongen. Det har varit en omväxlande och utmanande vinter, som har bjudit på ”varannandagsväder” och varierande förutsättningar.

– Den senare delen av vintern har dock varit stabil och vi har kunnat leverera en backe och skidåkning som vi är stolta över. Det är också, glädjande nog också den respons vi har fått av våra skidåkande gäster, säger Johan Larson, vd. En av de mest välbesökta dagarna, var den 24 februari, då vi hade ”maratonöppet” i backen, vi öppnade klockan 06.00 med P4 Örebros morgonprogram och avslutade med god och underhållande after ski och skidåkning ända fram till midnatt.

Efter 79 öppetdagar stänger vi Storstenshöjden nu på söndag, den 26 mars, men innan dess håller vi backen öppen lördag och söndag mellan 9.00 – 17.00. Vi hälsar er varmt välkomna att sammanfatta säsongen och stänga backen tillsammans med oss.

Längdåkning kommer man att kunna åka på Kanonsnöspåret till och med den 31 mars, med viss reservation gällande snötillgången.

Resa | Storstenshöjden
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login