Nu släpps hela programmet för Tjo i Tjögsta

Av den 24 maj, 2018

Förra sommaren kom det tusentals människor under tre härliga sommarkvällar till den gemytliga lantmiljön vid Ladan 1917, i närheten av Tjugestasjön utanför Glanshammar.

– Det kommer bli alltifrån barnallsång till jazz med inslag av både soul, rock och pop! Vi är jätteglada över det här programmet. Vi har verkligen lyckats med att hitta något för alla åldrar. Det ska bli jättekul och träffa alla fantastiska besökare, musiker och utställare i sommar, berättar Björn Wallgren.

– Redan nu har det sålts mer än tusen förköpsbiljetter och intresset är enormt. Flera av konserterna börjar närma sig slutsålt vilket är fantastiskt med tanke på att vi bara är i maj. Mitt tips är att boka upp en biljett snarast om du vill få en plats i sommar, säger Ki Sandholm.

– Tack vare att området är lite större och vi har utökat servicen kommer vi släppa in ytterligare några hundra besökare per kväll, avslöjar Fredrik Nilsson. Men det kan bli ”lapp på luckan”.


16/6 – Sjung med Pettson & Findus med massa roliga aktiviteter på området som hoppborg, ansiktsmålning, straffskytte, lotterier.
30/6 – Timo sjunger Ted, Dimpker Brothers, Kruxet, Hello Ocean och Björn Lycklig
14/7 – Plura med band, Amanda Ginsburg,  Kristian Antilla, Björn Wahlberg och Patrik Nordqvist

Dj´s i sommar:
30/6 – Marre & Moulange
14/7 – Örebro Soulklubb och Matilda Wahlstedt

– Timo kommer spela både folkkära Ted Gärdestad och eget material och har ett litet band med sig, berättar Anna Petterson. På Plura kommer det bli fullt ös då hans nya band som bland annat innehåller sonen. Under hela kvällen kommer våra DJs spela skön musik ovanför vårt härliga dansgolv.

– På Pettson & Findus kommer det finnas en familjevänlig meny med festliga våfflor och alternativ som passar både lunch, mellanmål och fika. Till sommarens kvällsevenemang kommer återigen de legendariska Tjo-burgarna serveras som med fördel intas med vår lokalproducerade öl, berättar Mirjam Sandberg.

Ta cykeln eller åk med våra Tjo i Tjögstabussar som avgår ifrån Örebro, ”fåtal biljetter kvar”.

Säkra dina biljetter på www.tjoitjogsta.se – Ses i sommar!


Tjo i Tjögsta fick i början av året ta emot och kulturpris från Samverkarna i Glanshammar med motiveringen.
”Priset 2017 går till ett gäng som under sommaren 2017 fick massorna att dra sig till en serie kulturella upplevelser på en ladugårdsbacke här i Glanshammarsområdet. En fullständig succé som har gett ett högt tryck på en formidabel fortsättning nästa år! Med initiativkraft och engagemang från kreativa människor som det här går det inte att misslyckas. Styrelsen som beslutar om det här priset tycker att pristagarna är den bästa av förebilder för lokalsamhället.”

Kultur & Musik | Tjögsta
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login