Nu släpper Tobias Karlsson sin första skiva

Av den 12 augusti, 2017

Nu släpper Tobias Karlsson sin första skiva: Dansa samba med mig – En hyllning till Cornelis.

Tobias är för de flesta känd som dansare, koreograf och föreläsare, men från och med idag har han även ett skivsläpp i meritförteckningen.

– Jag kan knappt tro att det är sant, säger Tobias. Det som började som ett litet frö har nu resulterat i både en dansikal och en skiva. Det känns verkligen surrealistiskt, men också galet roligt såklart!

I samband med produktionen av Tobias nya dansikal med samma namn: Dansa samba med mig – En hyllning till Cornelis, så blev också naturligt att producera en skiva med alla de fantastiska covers som producerades och kommer att användas i föreställningen.

– Cornelis har varit en stor idol och betytt mycket för mig under hela min uppväxt, så att få chansen att hedra honom på det här sättet är verkligen en stor ära för mig, menar Tobias.

Skivan innehåller 22st, helt nya Cornelis Vreeswijk covers framförda av bland andra Evelina Olsén, Jonathan Jaarnek, Lill Lindfors, Rikard Wolff, Andreas Weise, Joakim Norsten och Jack Vreeswijk. 

Lyssna på låtarna från och med idag:

Lyssna på ”Dansa samba med mig” här »

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login