Nu på söndag är dagen då flest singlar nätdejtar

Av den 2 januari, 2020

Nu på söndag är den dagen på året då allra flest söker efter någon att dejta.

Redan i mellandagarna börjar tillströmningen. Detta är årets absolut högsta peakperiod. Första söndagen efter nyårsafton brukar historiskt sett vara årets mest populära dag för dejting, berättar Emma Edespong från Mötesplatsen som är en av Nordens största dejtingtjänster med fler än 140 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge.

Söndagar över lag är den hetaste veckodagen för nätdejting, tätt följt av måndagar. Om man vill pricka in den exakta peaken så är runt kl. 21 en populär tid att logga in.

– Vi får väldigt mycket nyregistrerade medlemmar. Vi ser även att de som har ett konto hos oss kommer tillbaka under denna perioden och skickar meddelanden och swipar andra singlar. Det är väldigt hög aktivitet, säger Emma.

Goda odds
Januari är en riktig nystartarperiod. Julen har passerat och det finns tid för eftertanke kring hur man vill ha sitt liv i framtiden. Man hinner varva ner och känna efter. Vad är egentligen viktigt i livet? Kanske är det inte jobbet eller att förverkliga sig själv, utan hitta någon att dela livet med.

– Mitt främsta tips för att lyckas hitta kärleken är att välja en seriös dejtingtjänst och verkligen lägga manken till. För att uppnå ditt mål krävs det att du är aktiv. Boosta din profilsida med nya foton och ta kontakt med många. Testa att dejta någon som inte är din ”typ” och försök vara öppensinnad. Just nu är oddsen väldigt goda att finna någon att dela sitt liv med, tipsar Emma.

Nöje | Nu på söndag är dagen då flest singlar nätdejtar
Örebroguiden

Källa Mötesplatsen.se

You must be logged in to post a comment Login