Nu lanseras hockeyspelet Captain Hockey League

Av den 6 oktober, 2018
Captain Hockey League finns nu att ladda ner på AppStore och Google Play

Under slutet av 2017 berättade Everysport Media Group och Insert Coin att man inlett ett samarbete för att utveckla det mobila hockeyspelet Captain Hockey League. Nu är det dags för lansering av en första version av spelet!

I dagarna gick Captain Hockey League live på AppStore och Google Play.

Captain Hockey League är ett snabbt och strategiskt samlarkortspel i hockeyns värld. Spelet är fokuserat kring turbaserade matcher mellan två motståndare. Samla superstjärnor och bygg ditt lag och din egen skräddarsydda kortlek. Det är lätt att komma igång och spela Captain men det finns också ett spännande strategiskt djup. I sin uppbyggnad påminner spelet om andra strategiska kortspel, som Hearthstone och Gwent. Spelet kommer initialt att vara tillgängligt för spelare i Sverige, Finland och Tjeckien.

“Captain Hockey League är något vi har varit besatta av från första minuten av spelutvecklingen. Att koppla samman live-data med ett sportbaserat samlarkortspel är något som inte har gjorts av denna skalan tidigare. Vi tror och hoppas att det kommer att resultera i ett spel som man kommer älska samt göra att man förstår det unika och underbara med hockey, vilket vi har fokuserat på att lyfta fram” säger Peter Luts, VD på Captain.

“Det ska bli jättespännande att presentera Captain för vår publik. Genom våra sportsajter når vi över 2 miljoner unika besökare varje vecka och vi växer snabbt i Nordamerika genom EliteProspects, där vi ser att Captain kan få bra fäste. Vi fokuserar hårt på slutkundsintäkter samt produkter med internationell potential och där passar Captain in väl.” säger Hannes Andersson, VD på Everysport Media Group (publ).

Film & Spel | Captain Hockey League
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login