Nu lanseras äntligen limited edition Linschips BBQ

Av den 15 juni, 2020

Mer sommarsnacks! Estrellas andra sommarnyhet börjar äntligen dyka upp i butik. Vi välkomnar krispiga, veganska Linschips BBQ! Det är Estrellas första limited edition inom Linschips, en smak som kommer tillföra något helt nytt inom segmentet och spås bli något av en sommarfavorit.

Redan den 11 maj lanserades Estrellas tillfälliga sommarchips Creamy Onion och nu kommer ytterligare en krispig sommarnyhet: Linschips BBQ! Nyheten lanseras brett den 22 juni men har redan nu börjat dyka upp på vissa håll. En krispig sommarhälsning till alla linschipsälskare!

Linschips BBQ har den somriga smaken av lätt rökig grillad paprika, lök och tomat. En mustig och mumsig smaksättning som de flesta associerar med soliga dagar och varma kvällar.

Barbecue har varit en mycket populär tillfällig smak på chips från Estrella som funnits hela 8 gånger genom åren och nu är det hög tid att den älskade smaken gör sin debut på Linschips. Det är en klassisk och ofta saknad chipssmak nu på ett av Sveriges mest populära snacks – så Linschips BBQ förväntas bli en riktig sommarhit.

Precis som Estrellas ordinarie Linschips är dessa snacks veganska, innehåller 40% mindre fett än vanliga chips, samt innehåller hela 13% protein.

LTD Linschips BBQ, 110g
Rekommenderat pris: ca 20kr
I butik fr.o.m vecka 23-25
Finns så länge lagret räcker – producerade i begränsat antal.
Innehåll: Vegansk ingrediensförteckning.
Allergimärkning: ”Kan innehålla spår av mjölk”.

Mat | Nu lanseras äntligen limited edition Linschips BBQ
Örebroguiden

Källa: Estrella

You must be logged in to post a comment Login