Nu lanserar Åhléns Folkets Filling

Av den 17 september, 2016

Nu lanserar Åhléns Folkets Filling – kalsonger utvecklade tillsammans med svenska folket.

Det började med att Åhléns lanserade en kalsongsom kunderna via sociala medier fick ge synpunkter på. Projektet har väckt stort engagemang och förslagen som kommit in har varit många.

Det har visat sig vara många svenskar som vill hjälpa till att utveckla den skönaste kalsongen. Personerna har kommit från olika delar av landet och varit i alla åldrar, den yngsta har varit 19 och den äldsta 92. När vi nu lanserar vår justerade ”Folkets filling” hoppas vi att kalsongproblematiken ska vara löst, berättar Lina Söderqvist, marknadschef Åhléns.

De fem bästa förslagen på produktutveckling valdes ut. Kriterierna var att idéerna både skulle göra skillnad och vara möjliga att genomföra. Förslagen låg sedan till grund när den nya kalsongen skapades.

En av de fem personerna är 23-åriga Hazlami Hayeedorloh, student och fotbollsspelare samt produktutvecklare i Folkets filling-projektet.

I skolan märkte jag att jag blev varm av kalsongen även om jag inte gjorde några hastiga rörelser. På fotbollsplanen var problemet att de kändes lite för tighta och jag var tvungen att rätta till dem. Mitt förslag var bl.a. att tillverka en större bula för att optimera utrymme och komfort, ge en elastisk känsla och minska värmen, förklarar Hazlami.

Andra förbättringar är att resåren får en mjukare kvalité och är lägre, samt ökad längd på benen för modellen ”Långa ben” och kortare på ”Korta ben”, detta för att få större variation. Grenhöjden är även anpassad för ökad komfort, och måttet runt nedre kant är minskat för att undvika att kalsongen rullar upp sig. Alla ändringar sker på Åhléns boxer-short-modeller.

Folkets Filling kommer lanseras under vecka 37 i Åhléns Örebro, samtliga varuhus i Sverige samt på åhlens.se.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login