Nu kommer Zhiyun CRANE M2 ny all-in-one gimbal

Av den 23 juli, 2019

Zhiyuns nya all-in-one gimbal CRANE M2 ger dig full kontroll samtidigt som den ger din kreativitet obegränsade möjligheter tack vare många användningsområden, kompakt design och nya funktioner.

Med sin innovativa design och funktion är Zhiyun CRANE M2 kompatibel med ett flertal andra enheter som kompakta digitalkameror, mindre spegelfria kameror, mobiltelefoner och actionkameror. Förbättrad kontroll via WiFi och Bluetooth, flera nya videoläges inställningar, 8 timmars batteritid, touch-kontroll och intuitiv OLED-display är några av de funktioner som gör Zhiyun CRANE M2 till en banbrytande nyhet inom gimbal-kategorin.

En gimbal för allt

Många filmskapare använder olika gimbals och stabilisatorer för olika typer av utrustning och tillfällen, vilket ökar både utrustningskostnader så väl som vikt och komplexitet. Zhiyun CRANE M2 är en gimbal som är kompatibel med ett flertal andra enheter (dedikerade tillbehör behövs för att montera mobiltelefoner och actionkameror).

Kompakt, lätt att bära, enkel att använda
Filmproduktion kräver snabba byten av positioner och utrustning. Det innovativa balanssystemet i CRANE M2 har utvecklats just för att möta dessa behov. Quick release-plattan gör det enkelt att snabbt ändra, flytta och sätta tillbaka kameran. Tack vare den tydliga markeringsskalan tar det bara några få sekunder att balansera och sätta upp kameran. Med en unik spärr som hindrar att axlarna flyttas under transport går det väldigt snabbt att flytta, vika ihop och packa ner CRANE M2 i ryggsäcken eller t o m fickan.

Zhiyun CRANE M2 är liten och kompakt samtidigt som den har kraftfulla motorer som klarar av att hantera flera enheter eller scenarier. Handtaget har ett komfortabelt grepp och gör det enkelt att kontrollera med fingertopparna. Till exempel, med ett enkelt tryck på knappen på handtaget kan du zooma för att fånga ett ögonblick på längre distans. Under tiden ger den ljusstarka intuitiva OLED-displayen dig en perfekt överblick av gimbalens läge, WiFi- och Bluetooth-status, batterinivå och andra viktiga parametrar.

Full kontroll och obegränsade möjligheter
Förutom de tre grundläggande inställningarna Pan Follow (PF), Follow (F) och Lock (L) har Zhiyun CRANE M2 ytterligare fyra modeinställningar som ger dig obegränsade kreativa möjligheter:

-Full-Range POV Mode ger dig 360° synkroniserad rörelse på alla tre axlar.
-Vortex Mode ger dig möjlighet att skapa 360°barrel shots i alla dimensioner.
-Go Mode är perfekt för sport och action, du fångar snabbrörliga objekt som en fotbollsspelare eller en flygande fågel utan att missa något.
-Selfie Mode låter dig snabbt vända kameran 180° mot dig själv, perfekt för influencers och vloggare.

Trådlös kontroll och tillgång till avancerade funktioner
Med WiFi och Bluetooth får du sömlös trådlös kontroll över din kamera via Zhiyun CRANE M2 och Zhiyuns app ZY Play (tillgänglig för iPhone och Android) och tillgång till ännu fler avancerade funktioner, bland annat panorama, timelapse och Vertigo shot.

Med Zhiyun CRANE M2 skapar du snabbt och enkelt en komplett mobil studio med audio, belysning och monitorutrustning. Med en batteritid på 8 timmar kan du filma non-stop. CRANE M2 kan dessutom även ladda kameror, mobiltelefonen och andra enheter och du kan även ladda den via en powerbank.

Pris och leverans
Zhiyun CRANE M2 börjar levereras i augusti 2019. Cirkapris inklusive moms 3 129 SEK.

Prylar | Nu kommer Zhiyun CRANE M2 ny all-in-one gimbal
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login