Nu kommer SUPRA NiTRO-X Over-ear

Av den 19 juli, 2019

NiTRO-X är en ny trådlös och brusreducerande over-ear hörlur med komfort och passform i världsklass, tack vare gyroskopfunktion och materialval. Batteritiden är hela 35 timmar och hörluren har en snabbladdningsfunktion vilket ger 6 timmars speltid på bara på 15 minuters laddning.

De bekväma kuddarna samt insidan av det tryckavlastande huvudbandet är tillverkade i ett slitstarkt och ventilerande material, SUPRA BreathTex©, som även ger en kylande effekt vid längre tids användning.

Den aktiva brusreduceringen (ANC) i kombination med NiTRO-seriens testvinnande ljudbild bidrar till ett dynamiskt och högupplöst musikljud samtidigt som du också får ett kristallklart samtalsljud vid röstsamtal. NiTRO-X har en integrerad medhörningsfunktion i ANC-läget för att exempelvis släppa igenom viktiga meddelanden på flyget eller tunnelbanan.

De högeffektiva batterierna snabbladdas genom ett egenutvecklat adaptivt laddsystem kallat HyperCharge. Hörluren laddas fullt på 1 timme vilket ger upp till hela 35 timmars speltid. Endast 15 min laddning ger upp till 6 timmars speltid. Vid användning av aktiv brusreducering (ANC-läge) så är speltiden 28 timmar.

NiTRO-X har en egenutvecklad, blixtsnabb uppkopplingsteknik kallad Quick´n easy Pairing. Den driftsäkra och trådlösa överföringen sker via Bluetooth 5.0 och ger en högupplöst ljudstreaming i HD Audio 24bit.

Röststyrningen aktiveras enkelt med en knapp och ger tillgång till telefonens röstassistent såsom exempelvis Google™ och Siri™ samt framtida röstjänster.

Vid anslutning till ljudkällan med den medföljande SUPRA-kabeln® så får man ut absolut högsta ljudkvalité. Batteriprestandan på ANC-läget ökar då också till 40 timmar.

Hörluren är likt tidigare modeller tillverkad av slitstarka och militärklassade material såsom Kevlar®, lättviktskomposit och titanaluminid vilket gör den både svett- och stötsäker. Modellen är hopvikbar vilket både underlättar transport samtidigt som det skyddar hörluren från stötar och slag.

SUPRA® uppfyller de militära kvalitetskraven från det svenska och amerikanska flygvapnet.

Produkter från Sound By Sweden distribueras via Instansia Nordic AB.

Medföljande tillbehör:
SUPRA® Hifi audiokabel, förvaringsväska, flygplansadapter, laddningskabel Micro USB

Tekniska specifikationer:
Drivenhet: Egenutvecklat 40mm dynamiskt med neodymium magnet, SBS40Dv1
Frekvensomfång: 20Hz-20KHz
Impedans: 32 Ohm
Känslighet: 120 dB @ 1 KHz
Distorsion: < 3%
Kabel: SUPRA 1.2m TPE-islolerad och Kevlar® förstärkt, syrefri 7N koppar
Mikrofon: Egenutvecklad med Digital MEMS-teknologi och HD Voice Support
Bluetooth: Egenutvecklad ”Quick´n easy” funktionalitet via Bluetooth® 5.0
Ljudformat: HD Audio (Real 24 bit)
Batterikapacitet: 35 timmar speltid < 1 timmes laddningstid, 28 timmar vid ANC-läge 
HyperCharge-system: 15 min laddning ger 6 timmars speltid. 1 timme ger full laddning 
Skyddsnivå: Svett- och stötsäker
Vikt: 285 g
Färger: Blackout, Whiteout
Rek. Pris: 1899kr

Prylar | Nu kommer SUPRA NiTRO-X Over-ear
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login