Nu kommer höstens nyheter från Mio

Av den 12 augusti, 2019

Ny säsong är lika med nya färger, material och former och en ny möjlighet att skapa ditt drömhem. Hösten är tiden då vi återgår till vardag – vi flyttar in, tänder ljus och myser i våra soffor. 

1.215.000 kataloger fyllda med höstens inspiration, trender och 900 inredningsnyheter för hemmets alla rum landar inom kort i brevlådorna – en höst där naturmaterial är hetare än någonsin, färgerna är fortsatt dova, de mörka träslagen håller sig kvar och Mio självklart är Din soffdestination. Hos Mio finns allt från den stämningsfulla ljuslyktan till det trendiga matbordet, den viktiga sängen och den mysiga soffan – oavsett stil, budget och krav på komfort. 

Några av de allra hetaste hösttrenderna:

Helt och rent
Drömmen om det hela och rena hemmet växer sig stor – en hyllning till enkelheten och trivseln hemma med sobra skandinaviska val och mycket ljusinsläpp. Materialen karaktäriseras av enfärgade textilier, naturnära färger och råa material såsom trä, ull och betong. Soffan PREGO är säsongens nykomling med ett modernt utseende med kappa och smala armstöd. Kombinera gärna soffan med soffbordet AMY i svartlackerad metall och taklampan COLE.

Förr och nu
Med inspiration från det glada 20-talet och tankar som förs till en flärdfull tesalong hittar vi matgruppen TIFFANY/IRIS. Sammet i alla varma nyanser, viskosmattor som exempelvis EMERSON blandas med elegant mässing och lite art deco. Glammigt, härligt och varmt. Speglar och runda former, snäckskalsmönster och brända ockratoner. Snäckskalsform har även fåtöljnyheten GLORIA, som solitär direkt ger rummet ny karaktär.

Svalt och stiligt
Rotting är ett material som fortsatt är en trendbärare. Gärna i kombination med trärena ytor, grågröna toner och linne. Serien VIBORG i lackerat ekfaner och naturrotting är en stilsäker blandning av enkelhet, elegans och funktion. Varför inte låta Viborg tillsammans med kontinentalsängen CAPE FAREWELL i linne (bäst i test enligt Testfakta) skapa ett ombonat drömhem med retroinfluenser och tydliga drag av klassisk dansk design?

Säljstart augusti 2019 om inget annat anges.

Mode | Nu kommer höstens nyheter från Mio
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login