Nu kan Örebroarna hyra mobilladdare på stan

Av den 25 november, 2020

Delningsekonomin växer och Örebro är inget undantag när det kommer till fler möjligheter att hyra eller låna prylar som man annars varit tvungen att köpa.

Nu kan örebroarna även hyra portabla mobilladdare på stan. Brick, som tillhandahåller laddningsstationer med portabla laddare, introducerar nu sin mobilladdningstjänst i Örebro.

– Vår vardag är på många sätt avhängd på våra mobiltelefoner och att de är laddade. Det är också hela syftet med idén att kunna hyra en laddare på stan – för att kunna köpa den där bussbiljetten eller göra den där banköverföringen, utan att behöva släpa med sig en egen laddare eller oron man känner när man har 5% batteri. Att örebroarna nu kan ta del av vår tjänst känns riktigt kul, säger Emil Esselin, VD och grundare på Brick. Vi hoppas verkligen att örebroarna kommer att använda sig av möjligheten att kunna ladda sina mobiler på plats, runt om i Sverige har strax över 950 000 minuter laddats via våra stationer bara under oktober och vi tror det kommer öka vartefter människor blir mer och mer vana vid alla de olika tjänster som delningsekonomin erbjuder.

Bricks laddningsstationer med portabla laddare introducerades på Lion Bar under hösten. Utöver Örebro finns Bricks stationer på mer än 300 olika platser runt om i Sverige och i Berlin. Varje station har flera tillgängliga portabla laddare som låses upp via Bricks app och som användaren sedan kan ta med sig och lämna tillbaka vid valfri station.

Business | Nu kan Örebroarna hyra mobilladdare på stan
Örebroguiden

Källa Wikberg&Frisk

You must be logged in to post a comment Login