Nu kan du boka tågresor direkt från Sverige ut i Europa

Av den 24 december, 2019

Nu är den äntligen här, den första sajten som gör det möjligt att boka tågresor i hela Europa online. På trainplanet.com finns allt samlat. Här söker du din önskade resa, bokar från plats till plats och betalar. Snabbt och smidigt.

Trainplanet.com är en pionjär inom tågresor i Europa och den allra första sajten i sitt slag. Här hittar du som resenär allt från resor, platsbiljetter och Interrailkort till inspiration och tips inför resan. I takt med att tågresandet ökat har även kraven på bokningsmöjligheter ökat. En resa ska inte vara längre bort än några klick i mobilen.

– Det är spännande och roligt att ingen gjort det här tidigare. Vi är väldigt stolta över att kunna lansera en sajt som är så tillgänglig. Vi har jobbat målinriktat för att skapa bra funktioner och kommer löpande att optimera sajten. Här är vår ledstjärna att förenkla och hjälpa resenärerna att ta sig ut i Europa på ett hållbart sätt, berättar Ufuk Ergovan.

En annan aspekt som varit viktig i utvecklingen är transparensen. Att alla tidtabeller och priser visas öppet, utan dolda avgifter. Dessutom är bokningarna sömlösa och tar resenären från vilken plats i Sverige som helst, ut till tusentals valbara destinationer ute i Europa. En ren lycka för alla som älskar att resa och samtidigt vill göra ett miljömedvetet val.

Resa | Nu kan du boka tågresor direkt från Sverige ut i Europa
Örebroguiden

Källa Trainplanet

You must be logged in to post a comment Login